29.11.2017

20 kuvaa marraskuulta

Miettikää, kuukauden päästä elellään jo vuoden viimeisimpiä päiviä! Tämä vuosi on mennyt uskomattoman nopeasti ja pitänyt sisällään kaikenlaista - mutta niihin ajatuksiin ajattelin palata vähän lähempänä sitä vuodenvaihdetta ja kerrataan tällä kertaa vielä toistaiseksi kuluvan kuun, eli marraskuun, tapahtumia ja juttuja. Kuvat on peräisin mistä muualtakaan kuin Snapchatista, joten laatu ei tunnetusti ole parhaimmasta päästä, mutta tilanteet ihka aitoja! Mut löytää kyseisestä sovelluksesta nimimerkin @mennikae takaa.

marraskuu1

1. Oli niin laiska ja väsähtänyt olo, että oli tilattava pitsa! Mun vakkaritäytteitä on useimmiten rucola, ilmakuivattu kinkku, mozzarella ja oliivi, sekä mustapippuri. Tää kyseinen pitsantekijä oli ymmärtänyt mun mieltymykseni mustapippuriin eikä ollut säästellyt sen käytössä!
2. Ihan täysin vegaanisia! Halusin kokeilla vähän jotain erilaista ja nää onnistu mielestäni tosi kivasti ja tykästyin tofuun kunnolla (myös melko nirso poikaystävä näytti vihreää valoa näille) mutta ulkoisesti näistä ei tullut maailman houkuttelevamman näköisiä kun sämpylöistä jäi tommosia albiinomalleja, mutta jos ja kun ensi kerralla jotain vastaavaa teen, niin lupaan jakaa sen täälläkin!
3. Meikän bravuuri: kanaa ja riisiä aasialaisittain/intialaisittain. Kyllästyyköhän tähän koskaan?
4. Käytiin tällä viikolla ystävän kanssa lounalla ja päädyttiin Seurahuoneelle Trattoriaan. Kokemus oli molemmille ensimmäinen muttei mitenkään välttämättä viimeinen, vaikkei paikka ehkä ihan täysin omalta vaikuttanutkaan. 

marraskuu3

5. Kyllä, glögikausi avattu! Tänä vuonna venytin sitä aika pitkään, en jotenkaan hyväksynyt ajatusta siitä että kauppojen hyllyt on joulutavaraa täynnä jo alkusyksystä. Vaikka voihan sitä glögiä toki juoda muulloinkin, itse vaan yhdistän sen vahvasti joulunaikaan ja se, että sitä juo muutaman litran lyhyenä jaksona kerran vuodessa, tekee siitä jotenkin spesiaalimpaa.
6. Kynttilöitä on poltettu ahkerasti! Varastoni uhkaa hiipua, joten pitänee ens viikolla lähteä hamstraamaan lisää.
7. Rivin ekassa kuvassa Jedi on ahtautunut mun jalkapäähän sohvalla, mutta useimmiten se valloittaa tuon meidän toisen sohvan itselleen ja tuijottelee mua sieltä. Mutta vaikka pyydän sitä tulemaan viereen, niin ei se useimmiten tule :D
8. Nukkumaanmenoaika! Ja pesin kyllä meikit pois :) 

marraskuu2

9. Tein pitkästä aikaa tilauksen Luxplussalle (itse asiassa toisenkin, mutta tämän sisällön pystyn paljastamaan täällä). Meikkivoiteen ja kuivashampoon lisäksi mukaan lähti pari body butteria, suihkugeeli ja Vichyn seerumi, jota olen halunnut pitkään kokeilla. En tosin ole vieläkään ottanut sitä kokeiluun, sillätilasin Dermosililtä seerumin myös ja se on käytössä nyt.
10. Ostin täysin heräteostoksena Essencen kynsilakan, koska sävy oli niin lähellä sitä, mitä olen jo pitkään etsinyt: sellainen ruskea sävy aavistuksen punertavalla pohjalla. Hintahan tässä oli niin naurettavan alhainen, että otin kokeiluun.
11. Sen lisäksi, että filtteri tekee musta täysin epäluonnollisen näköisen, niin kuvassa on sekin virhe, että mun hiuspörröni onnistuu jopa näyttämään melkein hyvältä, mikä on aika kaukana todellisuudesta :D
12. Mainonnan uhrina tilasin ilmaisen testerin tästä Vichyn tuotteesta itselleni ja olin itse asiassa positiivisesti yllättynyt niin tuotteesta kuin sen koostakin: olen käyttänyt tätä nyt viikon ja vieläkin on tuossa pienessä purkissa jäljellä! En tosin ole katsonut minkä hintaista tämä on, että raaskiiko ostaa täysikokoisen tuotteen itselleen. 

marraskuu5

13. Just chilling!
14. Tää pieni koira on ♥ ♥ ♥
15. Mulla on ollut tässä viime aikoina vapaat vähän epäsäännöllisesti, mutta vapaa on silti vapaa! Tälläkin viikolla mulla oli eilinen vapaa, tänään töitä ja huomenna vapaa, vähän hassusti, mutta ei anneta sen häiritä. Mulla kun on pe & la aamuvuorot, niin ihan luksusta olla viikonloppuillat vapaalla, vaikkei mitään kummempaa tekisikään.
16. Tää on itse asiassa ihan kuun alusta, kun kaveripariskunta kävi meillä kylässä ja innostuin vähän kakkujen suhteen... mentiin tosin samaisena päivänä vielä poikaystävän porukoilla käymään, joten kakut hävisivät aika pitkälti parempiin suihin! 

marraskuu4

17. Öö koska lenkillä ei ole parempaa tekemistä kuin ottaa yhteiskuvia? Tällä lenkkireitillä Jedi saa juosta aina omaan tahtiin ja pysähtelee nuuskimaan maastoa joskus pidemmäksi aikaakin - silloin mä harrastan tämmöistä turhuutta :D 
18. Yhellä siiderillä ja kuuntelemassa kahta oikein kivasti soittavaa ja laulavaa nuortamiestä! Juuri tämmönen livemusiikki on musta parasta - tuttuja biisejä ehkä vähän uusina versioina eikä liikaa ihmisiä ympärillä.
19. Marraskuinen maisema Kouvolasta!
20. Ei ole varmaan jäänyt kenellekään blogissa vierailevalle, että vohvelit on se mun juttu! :D Toisinaan unohdan vohveliraudan pidemmäksi aikaa, mutta viime aikoina se on ollut taas tosi kovassa käytössä. Mä en tiedä mikä tuommosten laitteiden käyttöikä on, mutta saattaapi olla että tällä tahdilla pitää uusi hommata ensi vuonna, hahah. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti