9.2.2015

Kuinka äkäpussi kesytetään

Voiko ihmisellä olla enempää maanantai kuin meikäläisellä tänään?! :D Oon oikeesti jo siinä pisteessä, että melkein nauran hysteerisesti yksikseni täällä. Vähän valaisua päivääni: 1) aamulla nukun herätyksen ohi, tulee kiire töihin. 2) mulle on puhkeamassa viisaudenhammas ja siihen koskee (olen myös häirinnyt kavereita kyselemällä kaikkea oleellista aiheesta) 3) töissä oli vähän säätöä, koska avattiin tänään lounasbuffet ensimmäistä kertaa 4) kotiin tullessa täällä odotti oksennusta ja paskaa vähän siellä sun täällä, koira ihan kuralla ja ei muuta ku ensimmäisenä se ulos ja sitte siivoomaan 5) sain tossa tunti sitten tietää että ei muuten ole huomenna vapaapäivä ja muutenkin seuraavan kahden viikon aikana työvuorolistat heittää kärrinpyörää sairasloman takia. Ei sillä, lisätunnit on ihan tervetulleita mulle, mutta pidempi varoitusaika ois ollu jees. Mutta minkäpä näille voi ja hei, tämäkin päivä on jo visusti voiton puolella, joten ei tää tästä enää kovin paljon voi pahemmaks mennä!

IMG_0105 IMG_0334 IMG_0099 IMG_0337 IMG_0112 IMG_0331 IMG_0111 IMG_0152

Sitä paitsi olen tullut siihen tulokseen, että kaikkea ei pitäisi ottaa niin vakavasti. Ensimmäistä avautumispuhelua äitilleni soittaessa puhkuin tukahdetettua raivoa ja jonkinnäköistä epätoivoa mutta nyt fiilis on juuri sellainen paskaaks tässä kiukuttelen. Kiukku ja pettymys on ihan luonnollisia tunteita eikä niitä mielestäni tarvi hävetä, mutta ei niille kannata myöskään antaa valtaa. Vaikka olen peruspositiivinen ja vähän sellainen ei se ole niin justiinsa -tyyppi, huomaan silti hermostuvani suhteellisen usein pikkujutuista. Toki juuri tällaisenä päivänä, jolloin on kirjaimellisesti noussut väärällä jalalla sängystä kaikki epäonniset sattumat ei jaksa naurattaa, mutta huomenna kuitenkin.

Yritän ottaa tästä päivästä opikseni ja otan vähän rennommin - koska on ihan oikeasti asioita, joille ei vaan itse voi yhtään mitään ja toisinaan ne surkeat sattumukset sattuvat samalle päivälle. Sain puhuttua itselleni huomiseksi vain puolikkaan työpäivän ja nyt mulla on Pulled Pork uunissa valmistumassa, joten hittoakos mie tässä keuhkoan!

Kuvat viime viikon satunnaisia räpsyjä.

2 kommenttia: