10.2.2015

Something new

Okei, okei myönnetään! Hieman tuli lipsuttua pyhästä lupauksestani olla ostelematta mitään. Mutta jos jotakin pitää sanoa puolustukseksi niin nämä on tilattu tämän kuun puolella eli tammikuu tosiaan oli minkään ns. turhan ostamisen osalta onnistunut. Lisää puolusteluja: molemmista nettikaupoista bongasin niin kivoja alennusjuttuja, että ne oli yksinkertaisesti pakko kotiuttaa. No mitä mie tässä selittelen, katsokaapa itse näitä ihanuuksia niin ootte ihan samaa mieltä miun kanssa!

IMG_0309 IMG_0310

Ylempi neule mulla jo onkin harmaana ja se on ollut niin kovassa käytössä, että kun näin tämän alennuksessa (hintaa muistaakseni naurettavat viisi euroa) oli tämä ihan pakko hankkia vaaleanakin. Vaikka alkuun suhtauduin tosi skeptisesti noihin pitkiin villa/neuletakkeihin, piti sellainen nyt sitten viimein hankkia itsellenikin. Tuo on ihanan rento ja taskuista tulee isoa plussaa! 

IMG_0313 IMG_0317

Kukkakuvioinen croptop maksoi muistaakseni vitosen ja vaikka kroppani ei tällä hetkellä sellaisessa kunnossa olekaan, että voisin käyttää tuota ihan tuollaisenaan, päätin jättää sen itselleni syystä että joku päivä olisi tarkoitus olla! Ja jos harmittavasti kävisikin toisin, niin tuota voi kuitenkin käyttää korkeavyötäröisen hameen kanssa :) Ja en tiedä tarviiko mun selventää tota kukkamekkoa sen enempää..? 

IMG_0314

Olen ihan laittoman kauan "urheillut" vähän sen sun tällaisissa välineissä ja sain vihdoin ja viimein aikaiseksi tilata ihan oikeat urheiluliivit. Toki halvimmasta päästä, mutta totesin ettei mun kaltaisen melko epäsäännöllisesti kunnon liikuntasuorituksia harrastavan kannata toistaiseksi sen kummempia hankkiakaan. Kunnon treenipökät on vielä listalla!

IMG_0319 IMG_0321 IMG_0322

Kolme kertaa iiiiiiso sydän, omasta mielestäni ihan hillittömiä löytöjä! Toi (teko)nahkamekko, aijaai. Playsuitin kohdalla mietin pariinkin otteeseen, mutta rohkaisin mieleni ja klikkasin ostoskoriin - onneksi! Toi on ihan mielettömän kiva päällä. Henkkamaukan alesta bongattu satiininen maksihame on just sellainen mitä olen (tietämättäni tosin) etsinytkin, kesäksi ihanan kevyt ja plussaa tulee taas taskuista.

PS. En tosiaan omista silitysrautaa ja vaatteet on paketista kuvaan laitettu (sovitusta lukuunottamatta) joten vähän on tommosia nyhvääntyneen oloisia....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti