11.2.2015

Se on ihana tunne mutta sana joka kahlitsee

IMG_0348 IMG_0355 IMG_0353
mekko, sukkahousut ja kengät H&M / laukku Seppälä / koru Glitter

Istun kotona kahvilla ja soitan poikaystävälle Hardcore Superstaria siinä toivossa, että se tunnistaisi edes jonkun biisin ja lähtisi mun kanssa huhtikuussa katsomaan kyseistä bändiä. Vaikuttaa vähän turhalta toivolta... muutenkin tuntuu, ettei kukaan muu ole koskaan kuullutkaan bändistä. Onko siellä lukijoissa joku fani?

Onnistuin eilenkin nukkumaan pommiin, ja työkaverin kanssa asiaa puituani hän totesi että hänenkin samanmerkkisessä puhelimessa oli ilmennyt ennen totaalista hajoamista samanlainen ongelma, eli herätys ei toimi. Reippaana mimminä marssin luurikauppaan ja lähdin sieltä mukanani Samsungin Galaxy s4. Vaikuttaa ihan kelpokaverilta näin vuorokauden käytön jälkeen!

Olin aamulla jo neljä tuntia töissä ja parin tunnin päästä olisi mentävä takaisin. Huomenna selviän kuuden tunnin päivällä, mutta perjantaina ja lauantaina riittääkin puurtamista. Toivotaan, että ehdin ja jaksan siitäkin huolimatta tulla päivittelemään ja nauttia tuosta ihanasta auringonpaisteesta!

6 kommenttia:

 1. Mikä puhelin sulla oli ennen?

  Tuo mekko sopii sulle aivan ihanasti. Pitää kattoa itekki, onko tuota vielä jälellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) ZTE oli ennen :D viimeisen vuoden oon kituuttanut sillä, mut toi herätyskellon toimimattomuus oli viimeinen piikki :D Ja ainakin verkkokaupassa näytti tuota mekkoa olevan jäljellä :)

   Poista
 2. Onnee uudesta vaavasta! :-D

  samsung on paras!

  VastaaPoista
 3. Toi laukku on tosi nätti! Yleensä vähän vierastan hapsuja itselle (tykkään niistä mut ne ei oikein tunnu sopivan mulle :-D) mut toi laukku näyttää siltä että sopis mullekin :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan varmasti sopii, kun uskallat vain kokeilla :) Mullahan tuo on kolmas hapsulaukku...niistä tosin ehdottomasti ihanin, mutta koska materiaali on aitoa mokkanahkaa, en ole viitsinyt sitä nyt talvella oikein käyttää :D

   Poista