25.2.2015

Tallinna shopping

Käytiin eilen Tallinnan päiväristeilyllä äitin kanssa ja aattelin tulla vilauttamaan kyseisen reissun ostossaldoa! Joka ei tosin päätä huimaa, koska ei ollut edes tarkoitus lähteä törsäämään (tosin loppujen lopuksi kyllähän nää aika kalliiksi tuli heh) vaan lähteä vaan matkaseuraksi. Itse Tallinna oli yhtä harmaa ja märkä kuin kotomaakin, joten siitäpä tarvii sen enempää mainita :D

IMG_0694 IMG_0700 IMG_0705 IMG_0703

Muutama sananen ostoksista: kävin Bershkassa ekaa kertaa ikinä ja se oli kyllä positiivinen yllätys! Käytiin tosin ihan nopealla visiitillä tsekkaamassa lähinnä jälkialet, pengottavaa olisi riittänyt varmaan enemmänkin. Farkut sen sijaan ei rehellisesti ole ollenkaan kyseiseltä reissulta, vaan tilattu henkkamaukan nettikaupasta, mutta koska sain ne paria päivää aiemmin päätin tunkea ne tähän samaan esittelyyn!
En ole koskaan harrastanut kahtaa asiaa: kalliita juomia tai kalliita hajuvesiä. Rasti ruutuun molempien kohdalla! Kalliita tuoksuja olen pitänyt oikeastaan aika turhuutena melko lailla tähän päivään asti enkä olisi varmaan vielä vuosi sitten uskonut pulittavani hajuvedestä melkein kuuttakymmentä euroa (no en oikeastaan vieläkään), mutta tuo tuoksu oli kertakaikkisen ihana ja tuntui heti omalta.
Muuten tuli hommattua lähinnä tuliasia ja pari muuta pulloa säilöön. Ensi kerralla Tallinnaan varmaankin korkeintaan kesällä, pari viime kertaa on mennyt niin sateisissa merkeissä että menee koko hohto reissaamisesta paskasäällä!

2 kommenttia:

  1. Mäkään en harrasta kalliita hajuvesiä mutta reilu vuosi sitten tuli ostettua Marc Jacobsin Dot jota olin halunnut ikuisuudet :D Mä en kuitenkaan oo mikään hajuvesi-intoilija niin tuo yks täydellinen riittää paremmin kuin hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä en olekaan tuoksutellut :) Ja ei varmaan tästä nyt pidä lähteä sitä metsästämäänkään etten tykästy... :D Jos omalla kohdallakin pysyttäis vaan tossa yhdessä "luksushajuvedessä"!

      Poista