30.4.2015

Flare pants

IMG_2725 IMG_2708 IMG_2717 IMG_2730
paita, housut, hattu ja kengät H&M

Aina toisinaan sitä saa käsittämättömiä päähänpistoja ja päätyy kaupassa huvin vuoksi sovittelemaan kaikkea jännää, kuten yläpuolella näkyviä housuja. Ne tuntuivat kuitenkin niin omituisilta omaan tyyliin, että kauppaan jäivät. Mutta mielessä pysyivät. Oli nämä sitten pakko tilata henkkamaukan nettikaupasta ja eipä muuten harmita yhtään että niin tein! Nämä ovat ihan huippumukavat jalassa (hieman vaihtelua ainaisille slim fit farkuilleni, joiden pukemiseen ja riisumiseen saa käyttää aikaa ja vaivaa) ja kesällä varmasti ihan ässät ohuen kankaan ja ilmavuuden takia! Mitäpä mieltä siellä puolen ollaan näistä pöksyistä ja tämän tyyppisistä housuista yleensäkin, jatkoon vai ei?

Niijoo ja se olis vissiin vappu? Tämä fakta on mennyt itseltäni jotenkin ihan täysin ohi, mutta toisaalta mie olen töissä koko loppuviikon ettei tässä ny joudakaan munkkeja paistelemaan tai levittelemään sitä lima-serpentiiniä joka paikkaan. Joka tapauksessa erinomaiset vaput jokaiselle! :)

PS. Kuten viimeaikaisista kuvista voi päätellä, meikäläisen lob-vaihe ei kovin pitkäkestoinen ollut. Tää seuraava tukkaprojekti on vielä hieman keskeneräinen, mutta jonkinnäköistä päätöstä sille saanen tämän viikon loppuun tai ensi viikon alkuun mennessä! Toivottavasti ainakin....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti