22.4.2015

Myöhään nukkumisen autuus ja kurjuus

IMG_2478 IMG_2479 IMG_2486
farkkutakki New Yorker / t-paita H&M / hame H&M / laukku Gina Tricot / kengät H&M / aurinkolasit Sheinside

Kuten edellisessä postauksessa mainitsinkin, niin vuorokausirytmi on edelleen vähän hakusessa. Maanantai meni yhteen, eilen yhteentoista ja tänään sain sentään kammettua itseni ylös jo kymmeneltä. Tarkoitus oli herätä pari tuntia aiemmin ja käydä salilla, mutta kuinkas kävikään... Nukkumatti on heittänyt mulle turhan tujut unihiekat viime aikoina. Yhtään ei lohduta se, että tiedän tämänkin päivän venyvän pitkälle yöhön, koska pääsen vasta puoli yhdentoista aikaan ja tarvin aina vähintään sen pari tuntia palautumisaikaa töistä, ennen kuin voin edes ajatella nukkumista. Muilla samanlaisia ongelmia? Joka tapauksessa en syytä tästä työtäni (vaikka syytänkin, heh), koska olen niin iloinen että juuri minä saan työskennellä kyseisessä paikassa ja porukassa!
Joka tapauksessa huomenna on päästävä sängystä ylös reilusti aiemmin, sillä puuhaa huomiselle ja perjantaille riittää. Olen koko ajan ollut tietoinen matkan lähestymisestä, mutta jotenkin eilen tuli ihan yllätyksenä että sehän on herranjestas tällä viikolla oikeasti. Ennen lähtöä pitää hoitaa monta juttua. Ja pakkaamista en ole edes vielä miettinyt, se taitaa jäädä aika pitkälle perjantai-iltaan kun säätiedotuksista (joihin en tosin usko...) saa edes jonkinlaista tolkkua.

PS. Farkkutakki!! Yhtään empimättä tuo kyseinen farkkutakki on mun koko viime vuoden lempparein ostos ja koko alkuvuoden odottanut, milloin saan ottaa sen käyttöön. Nyt kun tuo jäätävä tuuli vielä hellittäis niin ois bueno!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti