8.4.2015

Vampyyrien lumoissa

IMG_2250 IMG_2264 IMG_2255
toppi Gina Tricot / hame H&M / neuletakki H&M / laukku Gina Tricot 

True Blood on pitkän aikaa ollut yksi lempisarjoistani eikä nämä muut verenimijä-filmatisoinnit ole niinkään kiinnostaneet (toki teininä tuli luettua ja käytyä katsomassa kaikki Twilightit), mutta auta armias kun eilen menin hetken mielenhäiriön siivittämä erittäin tylsistyneenä klikkaamaan Netflixistä Vampyyripäiväkirjat auki, niin se oli menoa! Jaksoja tuli vahingossa katsottua pitkälle yöhön. Kukaan sarjan vampyyreista ei tosin vedä vertoja ikuiselle unelmamiehelleni Alexander Skarsgårdille. Tämmöisiin hömppäsarjoihin on mukava sukeltaa, sillä vaikka ne sisältävätkin tappamista (koska vampyyrit daa) ovat ne silti jotenkin aivottomampaa katsottavaa kuin esimerkiksi yksi suosikkini Sons of Anarchy. Voisin muuten tehdä jonkun koosteen suosikkisarjoista ja -elokuvistani, kiinnostaisiko sellainen ketään? :) Leffapuolelta mulla on ainakin tarjota vaikka kuinka paljon vinkkejä!

4 kommenttia:

 1. Kyllähän leffavinkit aina kiinnostaa! Paitsi minkälaisia tapaat kattoo yleensä? :) Ainaki jotain hauskoja leffoja saa vinkkailla, multakin Netflix löytyy ni sieltä on kiva katella :D Ja onpa kivan näkönen asu! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie tykkään eniten pitkistä draamaelokuvista, mutta eniten tulee kyllä katsottua varmaan tämmösiä perus komedioita/draamakomedioita/toimintakomedioita :) Mutta miepä voisin jonkinnäköisen leffapostauksen rakennella!
   Ja kiitos :)

   Poista
 2. Muakin kiinnostaa aina netflix-suositukset! Katon itse eniten draamoja ja outoja elokuvia. Netflixin indie-osastolta löytyy ihan huippuja ja asiasanoilla "omalaatuiset" ja "älylliset" varustetut leffat on yleensä tosi hyviä. Mutta muunlaisetkin hyväksi todetut kelpaa. Oon katsonut välillä krapulassa niin huonoja komedioita että melkein on tehny mieli jättää kesken.

  -GF

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mun pitää ehkä oikeasti ottaa tämä juttu nyt työn alle, jotenkin se on jäänyt taka-alalle ja jäänyt unholaan koko leffapostaus!
   ps. ja mie niin tiiän mitä tarkotat noilla huonoilla komedioilla, been there done that :D

   Poista