25.6.2016

Juhannus

IMG_7100 IMG_7044 IMG_7076 IMG_7093 IMG_7058 IMG_7039 IMG_7060 IMG_7086 IMG_7101 IMG_7056 
Miten teidän juhannus on sujunut? Omani on ollut aika liikuntapainotteinen, mutta se on vaan hyvä, koska on myöskin tullut syötyä aika paljon kaikkea hyvää! Tämän päivän reilun tunnin kävelylenkin ja melkein 1,5 tunnin pyörälenkin jälkeen olen tosin saanut varmaan sata hyttysen puremaa. Mutta voi että oli kiva heittää pyörälenkki tutuissa maalaismaisemissa, peltoa, metsää ja vettä oikealla ja vasemmalla eikä liikennettä paljoakaan. Suunnitelmissa on heittää huomenna samanmoinen lenkki, mutta katsoo sitten sään ja kunnon mukaan! Nää kaksi päivää on ollut siinä mielessä tosi kivoja, että on oikeasti saanut heittää ihan vapaalle eikä ole tarvinut miettiä, minne pitäisi mennä seuraavaksi ja ketä nähdä. Pidetään sama linja maanantai-aamuun saakka, joilloin mun täytyy sitten suunnata takaisin kotiin ja iltavuoroon töihin :) Nyt tää taitaa avata Netflixin ja ettiä jonkun hyvän leffan katottavaksi! 

2 kommenttia:

  1. Toi on niiiin ihana paikka, monesti sinne eksyn kuvailemaan jos en muuta paikkaa keksi! Ihanan rauhoittava ja sellainen että saa ajatukset siirrettyä muualle kun kuuntelee veden kohinaa. Juhannusviikonloppu meni ihanan rennosti, kun pystyi vain olemaan ja antamaan itsellekkin aikaa, toki muillekkin muttei onneksi tarvinut tosiaan työasioita miettiä, niitä kerkeää miettimään taas keskiviikosta alken kun töihin palaan ! Vielä on aikaa lomailuun =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, itsekin olen siellä monesti käynyt kuvailemassa! :) Harmi että sillan toisella puolella on nyt se joku rakennustyömaa kesken, pilasi vähän maisemaa. Kiva että sulla oli mukava juhannus ja saat vielä muutaman päivän lomailla! Mie menen tänään iltavuoroon mutta huomenna pitäisi olla taas vapaa... :D Mutta ei haittaa vaikka tämä päivä tulikin tähän väliin!

      Poista