6.6.2016

Monday thoughts

IMG_5887 IMG_5869 IMG_5856 IMG_5863 neulepaita Second hand (Vila) / shortsit Forever 21 / tennarit Concerse / reppu H&M / sukkahousut Primark

Tässä säässä oon kyllä kieltämättä hieman kade siskolleni, joka huomenna matkaa Maltalle... meidän ulkomaanmatka on toistaiseksi vähän jäissä olosuhteiden pakosta, mutta toivon mukaan selvittelyjen jälkeen tilanne on se, että päästäisiin varaamaan matka jonnekin :) En sinänsä koe tarvetta avata tilanneta sen enempää, mutta asuinkumppanin Kela -tukiasiat on vähän monimutkaisia ja mä jouduin maksamaan tämän kuun koko vuokran omista rahoistani, eli käytännössä juurikin niin paljon kuin kahden ihmisen lennot parhaimmillaan olisi maksanut johonkin Euroopan kohteeseen, joten siitä syystä tilanne on vielä auki. No, jottei menis ihan lomailuksi, niin pitää käydä töistä noutamassa palkkakuittia ja varmaan mennä pariksi tunniksi jonottamaan sinne Kelaan, että saa täyden selvityksen kuvioihin. Tosin tosta virastosta kun on kyse, niin en lähtis vetoa lyömään että selviää silloinkaan...
Mutta! Varattiin äitin kanssa heinäkuuksi päiväreissu Tallinnaan, eli ihan ilman ulkomaanmatkaa ei ainakaan tarvi olla ;D Voi myös olla, että aikaa löytyy vierailla siskon luona (alkuperäinen suunnitelma viettää siellä aikaa kesällä ei toteutunutkaan siskon työkuvioiden muuttuessa hieman) ja ollaan myös tätini kanssa suunniteltu reissua Tuuriin kyläkaupalle! Siellä olen itse asiassa kerran aiemmin käynyt, about 10 vuotta sitten. Apua, kuinka aika rientää.
Livboxin tilaamista olen miettinyt jo useamman kuukauden ja tänään mä sen sitten vihdoin tein! En tiedä kuinka kauan aikaa tulee tilattua, mutta haluan nyt ainakin parin kuukauden ajan kokeilla :) Uskoisin konseptin olevan aika tuttu monelle (vaikka esim. siskoni tai äitini ei ollut koskaan kuullutkaan moisesta) ja vaikka ihan hirveän monessa blogissa kirjoittajat käyvät kuukausittain sisällön juurta jaksani läpi, ajattelin minäkin tehdä niin ensimmäisen, heinäkuussa saapuvan paketin kanssa, koska a) unboxin on kivaa j b) kosmetiikkaa!

Oisinkohan nyt höpöttänyt tarpeeksi yhteen postaukseen? Mä otan parin tunnin päästä junan takaisin kotiin Lahteen (tulin hakemaan viikonlopun äitin hoidossa olleen Jedin) ja siitä sitten ruokakauppaan! Ja kenties hiusväriostoksille, vaikka hiusten värjäämättömyydestä puhuinkin niin onhan toi juurikasvu aika jäätävä.... Palaillaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti