29.1.2015

Hyvin nukutun yön jälkeen

IMG_9817 IMG_9819 IMG_9821
mekko Mango / neule ja laukku H&M / kengät DinSko / kaulakoru Glitter

Nukuin viime yönä ihan mahdottoman hyvin! Taisin nähdä uniakin, muistan etäisesti pyörineeni jossakin talossa, joka taisi olla minun, mutten saa unesta kiinni enempää. Pidin joskus nuorempana unipäiväkirjaa, mutta se tuntui vähän turhalta. Ei niin että vähättelisin unien merkitystä, mutta luulen että sille on syynsä, ettemme muista niistä kuin pienen, minimaalisen osan.

Joka tapauksessa luulen että hyvien unien salaisuus piilee pienessä pillerissä jonka otin ennen nukkumaanmenoa. Nimittäin melatoniini-pillerin. En varsinaisesti kärsi uniongelmista (toisin kuin poikaystäväni jota varten pillerit ostettiin), mutta nukahtamisen kanssa mulla on aina välillä vaikeuksia ja päätin uteliaisuudesta kokeilla, auttaisko tuo. Ja auttoihan se! Tämä on hyvä tietää jatkossa niihin päiviin, kun menen iltavuorosta suoraan aamuvuoroon - noina öinä nukun nimittäin tavattoman huonosti. 
Onko siellä uniongelmaisia ja onko nuo apteekista ilman reseptiä saatavat ns. nukahtamislääkkeet teille tuttuja, vai onko tilanne ollut joskus niin paha että on tarvinut vahvempaa lääkitystä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti