4.1.2015

Minun kotini: makuuhuone

No vihdoin! Asuntopostaus on ollut tekeillä viimeiset yli puoli vuotta, mutta en ole vain saanut aikaiseksi, koska en ole koskaan tarpeeksi tyytyväinen. Mutta koska nyt, vihdoin ja viimein, minun pieni makuuhuoneeni on sen näköinen että se miellyttää omaa silmääni, ajattelin hetimmiten jakaa sen teillekin!
Päätin jakaa asuntopostauksen muutenkin moneen eri osaan sen takia, että yhdestä postauksesta olisi muutoin tullut aika hemmetin pitkä... mutta pidemmittä puheitta, tässä olis miun makkari:

IMG_9005 IMG_9010 IMG_9022 IMG_9011 IMG_9008 IMG_9019 IMG_9007

Makkari on ehdottomasti muusta asunnosta erilainen siinä mielessä, että se on sisustukseltaan kaikista yhtenäisin ja yksinkertaisin, hyvin selkeälinjainen. Ehkä juuri siitä syystä se on helpoin esitellä ensimmäiseksi.
Allekirjoittanut tosin huomauttaa, että siivosin eilen, normaalisti makkarissakin on sellainen hallittu kaaos meneillään, vaatteita noilla lipastoilla ja lattialla, mutta ehkä tämä versio miellyttää silmää enemmän ;)

Mitäpä mieltä olette?

4 kommenttia:

 1. Hyvält näyttää, just sun tyylinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti saan pian kuvattua muutkin asunnon osat :)

   Poista
 2. Yksinkertaisesti ihana! Jotenki niin söpö : D Rakastan kaikkia värikkäitä yksityiskohtia, mutta omaan kotiini niitä en jostain syystä halua. Johtuu ehkä siitä etten uskalla yhdistellä mitään tai vaalea on muuten helpompi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nuo vihreät seinät tosin oli valmiina, mutta koska tykkään vihreästä, en jaksanut alkaa niille tekemään mitään :D

   Poista