7.1.2015

Minun kotini: keittiö

Kotipostausta pukkaa jälleen! Tällä kertaa vuorossa keittiö, jonka kuvaaminen olikin hieman haastavampaa kuin aiemmin esitellyn makkarin. Kyseessä on siis melko pikkuruinen avokeittiö, jossa säilytys- ja laskutilaa on tosi vähän. Tämä onkin oikeastaan ainoa miinus koko asunnossani. Tää olis tosi passeli sellaiselle laiskalle ruuanlaittajalle, mutta hieman liian pieni minunlaiselleni keittiössätouhuajalle. Koko kämpässä on muutenkin tosi vähän säilytystilaa, mutta nimenomaan keittiössä se on aina ollut haastavinta.

Makuuhuoneen esittelyn pääsee vilkaisemaan tästä.

IMG_9118 IMG_9132 IMG_9119 IMG_9123 IMG_9135 IMG_9129 IMG_9125 IMG_9133 IMG_9141

Pienellä jääkaappipakastimella olen pärjännyt muuten tosi hyvin, paitsi aina kaikenlaisia illanistujaisia järjestettäessä se on ollut hiukan ahdas. Kaikki elintarvikkeet on tosiaan tavallisessa kirjahyllyssä, mikä on oikeastaan aika hauska idea. Eivätkä elintarvikkeet ole siitä mitenkään kärsineet, ainostaan kesällä piti tarkkailla, etteivät ne saa liikaa lämpöä ja valoa. Tuo nimenomainen ruokahylly on muuten lempparein huonekaluni ja samalla kallein, jos sänkyä ei lasketa.
Pöytäkalusto on tosiaan itseni maalaama ja tykkään tästä ihan hirveästi. Se näyttää juuri sopivan kuluneelta ja elämäänähneeltä. Alunperin se oli vaalea, männystä tehty, mutta mänty tuppaa kellastumaan ikääntyessään, enkä tykännyt siitä, joten maalasin sen ihan perus petsillä, jonka ostin Prismasta. Aikaa kului pari tuntia ja kuivumiseen noin vuorokausi.

Kyseessä ei siis todellakaan ole unelmakeittiöni, mutta olen saanut siitä suhteellisen toimivan ja omannäköiseni. Miltä keittiö näyttää teidän silmäänne? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti