20.6.2015

Väsynyt juhannusneito

Juhlittiin eilen porukalla luonani juhannusta ja mä olen väsyneempi kuin parin työpäivän jälkeen? Tai ehkä juju piileekin just siinä - takana 10 päivän duuniputki ja sen päälle kun vaihtaa vielä vapaalle ja nappaa pullon (pullot) kainaloon niin olo on jota kuinkin kuin olisi katujyrän alle jäänyt. Voin vaan kuvitella millaiset maailmanloppu -fiilikset on huomenna, sillä tänään olisi vielä tiedossa toinen kierros :D Ulkona porottava aurinko voisi olla hyvä tsemppari, mutta sen sijaan ainakin täällä Lahdessa sää on mitä masentavin. Toivotaan että tää mun kello kolmen "aamukahvi" auttaa!

IMG_4508 IMG_4509 IMG_4522 IMG_4511
neule Forever21 / toppi Vero Moda / hame Pull&Bear / kengät Nly Trend / kaulakoru Glitter

Alun pienistä ongelmista huolimatta (eli meikäläisen naama, silmät on oireilleet allergian takia parin viikon ajan ihan hirmuisesti ja vielä eilen aamulla ne oli todella arat, turvonneet ja punaiset, mutta kyllä ne siitä sitten illaksi tokeni silmätippojen ja allergialääkkeiden läträämisen ansiosta ja pääsin laittamaan meikitkin naamaan! Ja mikä parasta, tilanne ei suinkaan ole katastrofaalinen tänä aamuna niin kuin tuosta voisi olettaa vaan silmät on tukevasti päässä eikä edes tuvoksissa!) ilta oli tosi onnistunut ja hauska! 

Nyt mä koitan ryhdistäytyä ja kerätä voimia tähän iltaan, ja mietin jopa pitäisikö sitä vetäistä perinteinen juhannustukka, eli pinkkiä väriä päähän kuten edellisenä vuonna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti