18.6.2015

Asukuvia menneisyydestä

Parissa blogissa on vilahtanut kuvakatsauksia vuosien takaisiin asukuviin ja ajattelin tehdä hieman samalla tavalla! Omat kuvani ei tosin kovin kovin kaukaisuuteen mene, sillä aloitin bloggaamisen vuonna 2011 ja Flickriin ruperin kuvia lataamaan vasta seuraavana vuonna. Ja koska olen piilottanut edellisen blogini niinkin hyvin, ettei edes itselläni ole käyttöoikeuksia siihen, kaikista vanhimmat kuvat jäänee sinne (ehkä hyvä niin). Onnistuin kuitenkin omista kuvatiedostoista löytämään pari vanhempaa otosta.
Ainoa merkittävä muutos kuvien välillä lienee tukkani, joka pomppii vuorotellen ihan tummasta vaaleaan ja sitten taas punaiseen... niin, ja löytyyhän sieltä ne rastatkin!

asuja asuja2 asuja3 asuja4 asuja6 asuja5 asuja7 asuja8

Jos haluaa tonkia lisää meikäläisen kuva-arkistoja (ja näitä vanhoja asukuvia), niin se onnistuu Flickrissä, sillä siellä on suurinpiirtein kaikki. Noin puolen vuoden ajan taisin käyttää Photobuckettia jossakin välissä, kun Flickr ei toiminut tai jotain.
No mutta, mitäpä mieltä olette tästä tyylikatsauksesta? Suurinta osaa kuvissa näkyvistä vaatteista en enää omista enkä osaa edes pukisi päälleni nykyisin (kuten vaikka kesäkuun 2012 kuvat), mutta tunnustan kyllä kaikki jotenkin itseni näköisiksi. Tyylissä ja pukeutumisessa mulla on aina ollut aika vahva ja jokseenkin persoonallinen ote, mutta ei kuitenkaan mikään erityisen massasta poikkeava. Tärkeää itselleni tyylissä on vaihtelevuus ja vähän sellainen ennakkoluulottomuus, enkä halua näyttää samalta päivästä toiseen vaan yhdistellä rohkeasti erilaisia tyylejä. 
Mikä näistä on teidän lemppari ja onko siellä joku niin vanha lukija, että muistaa noita edellisen blogin asuja? Omat lempparit on toiseksi alimmat kuvat eli lokakuu ja kesäkuu 2014 sekä tuo alin, noin kuukausi sitten otettu kuva.

4 kommenttia:

 1. Elokuu 2013 ja elokuu 2014 on mun lemppareita! :) Ja joo muistan ainakin ton kesäkuu 2012 ihan livenäkin, kun sulla oli se Annin synttäreillä! ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii :) Joo niin oli! Sitte rupesin selaamaan mun "kaverikansioo" jossa on kuvia mm. meistä ja nauraa rätkätin niille kuville :D Oi niitä aikoja!

   Poista
 2. Elokuun 2014 asu nousee mullekki lemppariksi! Muistan ainaki nuo vuoden 2013 asut nähneeni sillon ku ne oot postannu :D

  VastaaPoista