3.1.2016

Uutta ja tuttua kosmetiikkaa

Huh! Vihdoin täällä. Mulla on ollut hieman ongelmia koneen kanssa, pitikin mennä poistamaan koko sivuhistoria automaattisesti täytettyine lomakkeineen, välimuisteineen yms. voin kertoa oli hieman hankaluuksia muistaa käyttäjätunnuksia ja salasanoja muutamaan eri paikkaan, kun ne on aina mulla sisäänkirjautuneina (esim. tämä blogger). Olen ollut myös poikkeuksellisen väsynyt ja nukkunut ihan käsittämättömiä määriä viime aikoina. Mutta ei mitään, tässä ollaan, ensimmäistä kertaa tänä vuonna ja ajattelin aloittaa tämän bloggausvuoden kosmetiikka-aiheisella postauksella! Kuten joululahjapostauksen yhteydessä vähän lupailin, niin ajattelin koota viime aikaisia kosmetiikkahankintoja, -lahjoja ja jo hieman pidempään käytössä olleita ennen mainitsemattomia juttuja yhteen.

IMG_0376

1. Herbinan letitys- ja rakennesuihke on vakiotapaus meikäläisen kylppärissä, en ole tainnut sitä vain aiemmin esitellä. Mun oma hiuslaatuni on luonnonkiharaisen karhea ja tämä tuote on hyvin pitkälti sitä varten, että saan pidennyksiin luotua samanlaisen efektin. En tiedä, kuinka hyvää se niille loppujen lopuksi tekee, mutta itse en ole kyllä huomannut sen kummempaa kulumista tämän tuotteen takia. Tämä on muutenkin hyvä huonona tukkapäivänä, jolloin hiuksiin saa lisää rakennetta. Tämä on tosi edullinen tuote (alle 5 e muistaakseni) ja ainakin omasta mielestäni vastaa ihan hyvin toisten merkkien suola- ja rakennesuihkeita.
2. Mä oon tunnetusti kotivärjääjä ja kampaajan penkissä olen istunut viimeksi varmaan 4 vuotta sitten. On tullut kokeiltua vaikka mitä värejä ja kaikilta merkeiltä, mutta useimmiten valitsen L'oréal Parisin Préférence -sarjan. Tässä sarjassa on ollut itselleni mieluisia ja sopivia värejä,
3. Meillä kuluu hirveästi shampoota (ja hoitoainetta), koska poikaystävällä on todella pitkä tukka ja itsellänikin hiustenpidennyksiä käytettäessä tuotteita kuluu. Olen hyvin pitkälti vannoutunut Bernerin XZ -sarjan kuluttuja, mutta nyt päätin kokeilla jotain uutta ja ostin TRESemmén kosteuttavan shampoon. Iso pullo riittää toivottavasti hieman pidempään!
4. Ogx:n keratiinisuihketta mulla oli aiemmin käytössä ja vaikka silloin hieman kyseenalaistinkin tuotteen hoitavia ominaisuuksia, päätin kokeilla sarjan toista tuotetta eli tätä Marokon arganöljy suihketta. Tuoksu on hyvä (tosin edellisessä oli parempi) ja tämän hankin nimenomaan kohta päähän takaisin laitettavia pidennyksiä varten.
5. Garnier Respons -sarjan hiusnaamiot ovat ihan mun suosikkihiustuotteita, varsinkin tuo oranssin värinen on aivan loistava tuote. Ostin samalla sarjassa uuden, oliiviöljyä sisältävän hiusnaamion kokeiluun. Molemmat näistä on kuiville hiuksille, mutta sarjassa on myös muutama muu naamio, joissa on erilaisia ominaisuuksia.
6. Garnier Fructisin Miraculous Oil-in-spray on ihan uusi tuttavuus, joka löytyi joululahjapaketista. Öljysuihke on kuiville hiuksille ja ainakaan tuoksussa ei ole valittamista! 

IMG_0386

Vartalotuotteista mulla on harvemmin mitään kummempaa sanottavaa, koska käytän pitkälti apteekin perusvoiteita, joissa ei sinällään ole mitään erikoista tai ihmeellistä, mutta tässä nyt muutama uusi tuote!
1. Urtekramin sinkkivoide. Vauvoille tarkoitettu, mutta varmaan aika moni muukin herkän ja huonon ihon kanssa painiskeleva on huomannut, että sinkkivoide on aika passeli tuote. Se ikävä puolihan tässä on, että levitys ei ole kovin helppoa tuotteen paksuuden ja ns. tahmaisuuden takia ja tästä jää vähän sellainen valkea kerros kohtaan, johon voidetta on levitetty. Tykkään muutenkin Urtekramin tuotteista kauheasti, laaja valikoima tuotteita kosmetiikasta ruokaan ja hyvään hintaan. Jos tämä merkki on tuntematon, suosittelen tutustumaan!
2. Suihkugeelejä Yves Rocherilta. Kyseisellä firmalla on ehkä vanhahtanut ja ei niin trendikäs maine (kukapa ei muistaisi katselleensa pienenä kotiin tulleita kuvastoja ja haisuttelemaan tuoksunäytteitä), mutta oma mielipiteeni on, että sieltä saa hyvänlaatuista peruskamaa huokeaan hintaan. Suurimman osan kaikista kylpytuotteistani hankin aina tätä kautta.
3. Joululahjaksi sain Avonin Sugar plum & vanilla -setin, johon sisältyi suihkugeeli, vartalovoide sekä vartalotuoksu. Näissä seteissä ei sinällään ole mitään ihmeellistä, nämä on näitä mitkä tulee kyllä käytettyä, muttei sellaisia, joita hankkisi välttämättä lisää. Joka tapauksessa suihkutuotteita mulla on varmaan kesään asti :D

IMG_0378

1. Garnierin Micellar -vesi on ollut käytössä jo muutaman kuukauden ja tätä on vielä reilusti jäljellä. Tuotteen riittoisuuden takia tämän alunperin ostinkin, koska ärsytti olla aina ostamassa kasvoputsareita. Vedenkestävää ripsaria tämä ei ainakaan omalla kohdalla poista, mutta muuten tää on oikein mainio perusputsari enkä ole huomannut mitään erityistä kasvoja kuivattavaa vaikutustakaan, vaikka mulla monesta tuotteesta sellainen tulee.
2. Yves Rocherin tasapainottava hoitotiiviste/seerumi on kuivalle iholle tarkoitettu, paljon omega - rasvahappoja sisältävä tuote. Ilmeisesti tätä käytetään kuukauden ns. kuureissa, aamuin illoin pieni määrä voidetta hierotaan naamaan. Lupaa uusia ihoa, tehdä siitä kuulaamman ja kimmoisamman sekä tasaisemman. Mä en ole koskaan aiemmin vastaavia tuotteita käyttänyt (mulla ei ole koskaan ollut erikseen edes päivä- ja yövoiteita), joten tuotteen tuoksu on vähän vieras kasvoilla (yleensä kun kaikki käyttämäni tuotteet on pitkälti hajuttomia), mutta ajattelin tätä nyt kuukauden verran nassuun taputella ja katsoa tapahtuuko ihmeitä!
3. & 4. Acon ja Yves Rocherin huulirasvat. Olen aika pitkälti käyttänyt Maybellinen Babylipsejä tai Hurraw:n voiteita, mutta lahjaksi saamani Acon huulirasva on ollut positiivinen ylläri. Ihanan kosteuttava ja ns. neutraalin hajuinen ja makuinen. Yves Rocherin Candied orange & cinnamon odottaa vielä vuoroaan.
5. Olen käyttänyt bb-voiteita lähinnä kesäisin ja tämäkin Maybellinen bb-voide on entuudestaan tuttu. Meikkivoide veteli viimeisiään ja koska tulin siihen tulokseen, että se ei oikein sopinut iholleni ja että en muutenkaan tarvitse kovinkaan peittävää lopputulosta, vaan lähinnä vaan hieman tasoittaa ihoa ja sen värieroja, otin käyttööni tämän. Muutaman käyttökerran jälkeen olen kyllä niin tyytyväinen, lopputulos on mielestäni just eikä melkein sitä, mitä tavoittelinkin.
6. Mulla on ollut risiiniöljyä käytössä aiemminkin, mutta koska viime vuotisen silmäoire ja -tulehdus sekä pahenneen atopian takia musta tuntuu, että ennen niin tuuheat ja hyväkuntoiset silmäripseni ovat harventuneet huomattavasti, ajattelin hommata tämän Sokoksen alennusmyynnistä bongaamani Born to Bio merkkisen öljyn. Tätä levitän iltaisin (ja aamuisin, jos tiedän etten ole meikkaamassa) ripsien tyveen ja tarpeen vaatiessa silmäluomillekin (silmänympärykseni ovat aika kuivat). Pieni pullo on aika hinnakas, mutta tuote on tosi riittoisa. 

IMG_0383

1. Nyxin Simply vamp tummanpuhuva huulivoide on hyvin pitkälti sellainen tuote, jota olen metsästänyt jo pitkään. Yleensä kaikki löytämäni tummat punat taittavat liikaa violettiin, mikä ei mielestäni sovi itselleni ollenkaan, ja tämäkin on hieman rajatapaus, mutta kaikista lähinnä sitä the sävyä, jota olen metsästänyt. Tykkään Nyxin tuotteista paljon ja tämäkin on sellainen merkki, johon suosittelen tutustumaan, jos ei ole vielä vastaan tullut!
2. Sitten sarjassamme hömppäkosmetiikkaa: Mascara primer Elfiltä. Eli siis ripsarin pohjustus. Tuote on valkoista koostumukseltaan ripsaria muistuttavaa, joka harjataan silmäripsiin ennen varsinaisen ripsarin laittamista. Tämä lupaa hoitaa ripsiä. Henkilökohtaisesti en ole huomannut mitään eroa siinä, että laitanko tätä tuotetta ripsiin vai en, mutta varmaan niille, keillä on erityisen hennot ja ohuet ripsit, tämä voisi olla kokeilemisen arvoinen tuote, varsinkin kun hintaa taisi olla muistaakseni noin viiden euron verran.
3. Puuteri on sellainen meikin osa-alue, josta en ole erityisen tarkka, koska en edes käytä sitä läheskään aina. Suurimmaksi osaksi olen tainnut kuitenkin käyttää koko meikkitaipaleeni ajan näitä Rimmelin perus kivipuutereita, jotka kestävät käytössä kauan ja ovat hinta-laatusuhteeltaan hyviä.

Semmosia juttuja tällä kertaa! Ajattelin itse asiassa tehdä vähän sellaista ennen & jälkeen tyyppistä kuvallista infoa tosta risiiniöljystä ja kasvoseerumista, koska niiden vaikutuksen ehkä (ja toivottavasti) voisi nähdä silloin paremmin. Mä olen myös miettinyt, että olisko kiinnostusta sellaiseen meikkiaiheeseen postaukseen tyylillä before & after? Mähän en tunnetusti ole mikään huippumeikkaaja enkä todellakaan mitään tutoriaaleja ala vääntämään, mutta ehkä voisi olla hauska nähdä, miten mun ns. perusmeikki syntyy.
Mutta nyt mä lopetan tämän mahottoman pitkän postauksen tähän ja palailen huomenissa ihan erilaisissa merkeissä, nimittäin reseptiä pukkais!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti