11.8.2016

Elokuun Livbox

IMG_9181 
Mun ei alunperin ollut edes tarkoitus tehdä juttua elokuun Livboxista, koska a) sain boxin vasta, koska en ollut kotona noutamassa sitä heti saapumisilmoituksen tullessa b) näitä löytyy lähestulkoon jokaisesta kauneutta ja kosmetiikkaa edes vähän käsittelevistä blogeista, mutta. Tässä sitä ollaan. Ja ihan siitä syystä, että tämän kuun boxi oli ihan superi! Jos heinäkuun, ja meikäläisen ensimmäinen Livbox ikinä oli jossakin määrin plaah, niin tämä ei kyllä ole. 
Koska en omaani päässyt noutamaan heti, vakoilin tietenkin mitä siellä oli jo etukäteen vakoilemalla muiden blogeja. Tämä on kuitenkin siitä vähäsen poikkeuksellinen laatikko, että vaihtelu sisällössä on ollut ilmeisesti aika suurta, ainakin sen perusteella kuinka monta postausta mie olen tämän sisällöstä lukenut ja niissä kaikissa on ollut vähän eri tuotteita. Mutta mie oon ihan supertyytyväinen just tähän minkä mie sain!

IMG_9185 IMG_9185 
Boxin sisältä löytyi tällä kertaa: 

Cutrinin Repair ISM hoitoaine (75 ml) on suojaava ja korjaava, joka lupaa tehdä hiuksista elastisemmat, pehmeät ja kiiltävät. Tuotteessa on myös UVA- ja UVB-suoja. Mulla on omat suosikkini hoitoaine ja hiusnaamio puolella, mutten ole mitenkään turhan tarkka ja tykkään kokeilla uusia tuotteita, ja koska poikaystävällä on niin tosi pitkä tukka, että hoitoainetta kuluu tässä taloudessa rutkasti myös sen takia. Kiva saada kokeiluun!

Lumenen uusi Glow Reveal kirkastava pikakasvohoito (150 ml) lupaa lisätä ihon hehkua vain minuutissa. Sen koostumuksess yhdistyy kuorinta, detox-kasvohoito ja ihoa kirkastavat öljyt. Ihon pitäisi jäädä hehkuvaksi, pehmeäksi ja puhtaaksi, ja sopii kaikille ihotyypeille. Tämä on sen tyyppinen tuote, etten varmaankaan olisi itse ollut ensimmäisenä ostamassa, mutta juuri tämä tässä boxin ideassa onkin hauska - pääsee kokeilemaan ja tutustumaan tuotteisiin, joita ei ehkä normaalisti huomaisi. Kaikki ihonhoitoon liittyvä on kuitenkin etenkin viime aikoina alkanut kiinnostaa entistä enemmän, joten tämä menee ehdottomasti testiin!

Mukana on myös Maybellinen Color Sensational Vivid Matte Liquid mattahuuliväri, omani sain sävyssä Coral Courage, mikä ainakin tuubissa näyttää ehkä vähän turhan räväkältä omaan tyyliini , mutta en ole vielä avannut tuotetta ja katsonut, miltä tuote näyttää sitten iholla. Mattahuulivärit on nyt suurta huutoa ja itseltäni niitä löytyy entuudestaan jo pari. Mikäli sävy ei sovi itselleni, niin luulenpa että laitan tämän eteenpäin siskolle :)

Neutrogena Visibly Clear Correct & Perfect Comlexion Scrub kuorintavoide tuli näytekoossa (15 ml) ja no, on kuorintavoide :D Tuote sisältää yhdistelmän salisyylihappoa sekä kuorivia biohajoavia mikrorakeita. Poistaa kuolleita ihosoluja ja epäpuhtauksia, vähentää finnejä ja häivyttää vanhoja jälkiä. Stimuloi ihon luonnollista uusiutumisprosessia. Mä en ole juuri koskaan käyttänyt Neutrogenan tuotteita, koska en ole kokenut niiden olevan itselleni paras vaihtoehto, mutta koska kaapista on uupunut ties kuinka kauan kasvojenkuorintavoide, niin tulee tämä käytettyä!

Ahavan Dead Sea Osmoter Concentrate tehoseerumi (5 ml), joka lupaa tehdä ihosta virkeän ja hehkeän näköisen. Tämä oli oman boxini yllärituote. Tulee ehdottomasti testattua, mutta näistä kalliista seerumeista en ainakaan tähän mennessä ole juurikaan perustanut tai edes miettinyt hankkivani sellaista itselleni.

Myös Cien vedenkestävä ripsiväri tuli paketin mukana. Nämä Lidlistä löytyvät Cien -merkin tuotteet eivät ole itselleni juurikaan tuttuja (ehkä jotain käsisaippuaa tms. saattanut käyttää), mutta olen kyllä kuullut näistä ihan positiivista sanottavaa. Itselläni on tällä hetkellä kokeilussa yksi toinen vedenkestävä ripsari, enkä usko tämän olevan parempi kuin se, mutta kyllä kaikki ripsarit tulee aina jossakin vaiheessa käytettyä, ja niin tämäkin. Harjas vaikutti hyvän muotoiselta, mutta lopullisen tuloksen saa tietenkin vasta sitten, kun tätä vetelee ripsiinsä ja vedenkestävyyden testattua sitten epämukavemmissa olosuhteissa... :D

Ja viimeisimpänä Pepsodentin uusi White Now Glossy Chic hammastahna, josta on selkeästi haluttu lanseerata hieman tyttömäisempi, ja tuote tuoksuu kuulemma hieman vaniljaiselta. Itse en tuubia avannut testatakseni, mutta tää ei oikeastaan olisi voinut tulla parempaan saumaan - meillä on nimittäin juuri hammastahna loppumassa :D Noin yleisesti mä suhtaudun vähän kriittisesti niihin satoihin hammastahna merkkeihin ja tuotteisiin, samaa tavaraa se on pitkälti niissä kaikissa ja itse ostan lähestulkoon aina eri merkkisen tuubin kuin edelliskerralla, enkä koskaan koe havainneeni mitään suurempaa eroa. Mutta jos tää tuoksuu vaniljalle ni sit hei!

Yhteenvetona: jee! Juuri tämmösten pakettien saaminen piristää kummasti päivää, ja tämä oli ainakin koko summan arvoinen sijoitus. Innolla odotan, että pääsen testailemaan näitä tuotteita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti