9.8.2016

Uusi lempparimekko

IMG_8865 IMG_8909 IMG_8903 IMG_8863 IMG_8889 mekko Forever 21 / kengät H&M

Olen varmasti aiemmin maininnutkin, mutta yksi mun lempparivaateliikkeistä on ehdottomasti Forever 21. Tätä liikettä ei kuitenkaan Suomesta löydy, joten shoppailu on jäänyt ulkomaille ja muutamaan tilaukseen nettikaupasta. Siksi olinkin jokseenkin innoissani, kun huomasin, että Wienistähän tää putiikki löytyy... ja sieltäpä oikeastaan kaikki ostokseni olivatkin. Ensimmäisenä silmään osui tämä simppeli trikoomekko kukkakuosinsa takia. Sovituskoppiin marssiessa vähän epäilytti - yleensä tämän tyyppiset trikoohässäkät ei nimittäin sovi omalle kropalleni yhtään tai näytä hyvältä. Tää oli onneksi poikkeus! Niin mukava ja simppeli, ei nappeja, ei vetoketjuja, ei smokkirypytystä - ei mitään ylimääräistä. Näiden syiden takia oletankin, että tästä muodostuu mun uusi lempparimekko, tai ainakin se käytetyin :)

4 kommenttia:

 1. Oi onpa ihana mekko:)
  http://love-sannar.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kylläpä on nätti, kiva malli! Musta tuntuu, että tein useimmat vaateostokseni kyseisestä liikkeestä, kun Jenkkilässä ollaan käyty. Kohta taas sinne shoppailemaan.. Suunnitelma on, että jätän miehet Starbucksiin kahvien ja kännyköiden kanssa ja ite suuntaan Times Squaren neljäkerroksiseen Foreveriin... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :) Hahaa, sounds like a plan! :D Oma poikaystäväni tepasteli uskollisesti (mutta hyvin pitkästyneen oloisesti) perässä. Millonkohan toi liike tulisi Suomeen! Toisaalta ihan kiva ettei olekaan, koska sieltä on tähän mennessä saanut vaatteita, joita ei ainakaan ihan jokaisella lähinaapurilla ole :) Toivottavast sie teet hyviä löytöjä reissullanne!

   Poista