10.8.2016

Green Maxi Skirt

IMG_9007 IMG_9048 IMG_9057 IMG_8980 hame Forever 21 / paita Gina Tricot / kengät Adidas

Vihreä, maksimittainen (tai ainakin midimittainen) vihreä hame on ollut haavelistallani ööö, en edes muista kuinka kauan. En ole tosin sellaista kovin aktiivisesti etsinyt koska en ole sellaista palavasti tarvinut, mutta tää yksilö osui silmään kauppoja vaeltaessa. Tuona päivänä oltiin vain kiertelemässä, eikä tarkoitus ollut ostaa mitään.  No, sittenhän siinä kävi niin, että kun seuraavana päivänä marssin paikalle, ei vihreitä hameita ollut enää jäljellä. Voi harmitus! Onneksi löysin muutaman muun kivan (ja vihreän...) jutun. Miten tää hame sitten kuitenkin päätyi minulle? Poikaystävä löysi levykaupan, jossa oli maailman huonoin ilma, enkä jaksanut olla siellä, joten lähdin vielä haahuilemaan muualle ja eksyin takaisin kyseiseen kauppaan. Ja siellä se oli! Vihreä hame ja vielä minun koossani! Kohtalo! 
No, ihan sellainen tämä ei ole, mitä olin haaveillut (mallina tämä on vähän liian suora, olisin halunnut enemmän hulmuavia helmoja), mutta kuitenkin vihreä maksimittainen hame, jossa edessä on vielä napitus. Eli suurin osa kriteereistä kuitenkin täyttyy! Tuo paita ei malliltaan ole ehkä osuvin yläosa käytettäväksi tämän hameen kanssa, mutta halusin kuitenkin tulla esittelemään tämänkin löydön teille :) 

Kohta tää ottaa suunnan kohti kotia ja illalla olisi tarkoitus puuhailla jotain kaverin kanssa ja huomenna lähdetäänkin tätini kanssa ajelemaan kohti Keski-Suomea ja Tuurin kyläkauppaa! Ostoslistalla mulla ei ole mitään, joten jännä nähdä, mitä kaikkea sieltä tarttuu mukaan.

2 kommenttia:

 1. Ihana hame, ja noi napit näyttää niin kivoilta. :-)
  Liityin lukijaksi, kun sulla tuntuu olevan niin kiva blogi!

  http://noorahoo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja voi kuinka ihana kuulla, tervetuloa ♥

   Poista