14.8.2016

Video: lempileffani osa 2

Tein vähän aikaa sitten postauksen, jossa esittelin lempileffojani. Koska otitte sen niin hyvin vastaan ja palaute oli positiivista, niin ajattelin tehdä toisenkin osan! Mutta tällä kertaa tein sen muodossa, jota ei tähän mennessä ole tässä blogissa nähtykään, eli videona!

Nykyisin vlogit ovat milteipä suositumpia kuin nämä perinteiset blogit, ja vaikka itse henkilökohtaisesti en tykkää niistä, enkä seuraa mitään vlogeja, niin ajattelin, että pakkohan tässä on yrittää pysyä kehityksessä mukana ja kokeilla jotain uutta :) No, siihenhän on kyllä oikeasti ihan hyvä syy, miksi mä en ole videoita tehnyt ja tuskin tulen vastaisuudessakaan niitä laatimaan - mun verbaalinen ulosanti ei ole kaikista hienointa kuunneltavaa :D Oikeasti, pahoittelen videossa toistuvia samoja adjektiiveja ja sanoja, sanavarastoni on oikeasti laajempi! En myöskään jostain syystä osannut kertoa leffoista sanallisesti ihan niin yhtä uskottavasti kuin kirjoitettuna olisin, joten tämä nyt on vähän mitä on. Mutta ennen kuin manaan teidät kokonaan pois, niin kattokaapa itte ja kertokaa mitä mieltä niin tästä videoylläristä kuin noista leffoistakin!

Muistakaa vaihtaa kuvanlaatu paremmaksi, vaikka eipä tuo siltikään kummoinen ole! :D


Videon leffat: 

The Departed (IMDb 8,5)
The Breakfast Club (IMDb 7,9)
Dallas Buyers Club (IMDb 8,0)
Rock of Ages (IMDb 5,9)
The Tourist (IMDb 6,0)
Kaunotar ja Hirviö (IMDb 8,0)
Catch Me If You Can (IMDb 8,0)

Siivosin perjantaina meidän olohuoneen ja vaihdoin järjestystä ja siinä samalla piti sitten tyhjentää kirjahylly leffoista, että sai sen siirrettyä. Kuinka surkeaa, että löysin mm. yhden leffan, jonka lainasin jokunen aika sitten kirjastosta katsoakseni sen, koska en tiennyt, että meillä oli se myös! Kertonee siitä, että meillä on oikeasti ihan hirveästi leffoja... siellä on myös paljon sellaisia klassikoita ja arvostelumenestyksiä, joita en ole koskaan katsonut, vaikka pitäisikin, joten nyt syksyllä pitää kyllä tsempata ja sivistää itseään enemmän!

2 kommenttia:

 1. Vähäkö kiva että teit videon! :D Todella onnistunut ensimmäiseksi ja mukava kuulla jutteluasi elokuvista videonkin muodossa. Näistä omiin suosikkeihini sijoittuu myös Dallas Buyers Club ja teinkin siitä postauksen blogiini tässä kesällä. Listallasi on tosi monta elokuvaa jotka on pitkään pitäny kattoo, varsinkii The Breakfast Club kiinnostais. Dalla Buyers Clubin lisäksi en olekaan nähnyt näistä muita kuin The Touristin mikä on tosi hyvä, ja Kaunottaren ja hirviön muistaakseni ehkä joskus pienenä. Tee ihmeessä lisääkin videoita jos innostusta riittää, minä ainakin katson mielenkiinnolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva että tykkäsit! Vaikka no, tarkempi suunnittelu ois ehkä ollut kohdallaan, hahah :D Eli pitää katsoa jos sitä uudemmankin kerran tekisi, pitää vaan olla just joku tämmönen aihe ettei tuu mikään pelkkä puhuin mun huonekasvista -tyylinen lörpötysvideo :D

   Kiva että tykkäsit Dallas Buyers Clubista, suosittelen kyllä kaikkia kattomaan sen jos ei ole vielä nähneet :)

   Poista