25.8.2016

Paremminkin on mennyt

IMG_9494 IMG_9422 ruutu IMG_9505 takki New Yorker / paita Second hand / mekko H&M / tennarit Converse / laukku Gina Tricot

Otsikko kuulostaa vähän pahaenteiseltä, mutta siinä piilee totuus. Joskus on mennyt vähän paremmin! Tuntuu, että kaikki asiat kasautuu nyt samaan hetkeen ja vähän tuntuu, ettei oma pää meinaa pysyä kunnolla perässä. Mitä sitten on käynyt? No, ensin mulla hajosi sunnuntaina silmälasit. Tämä ei sinällään ole katastrofi, koska uusien hankkiminen on ollut mielessä viimeisen vuoden, mutta mä en varsinaisesti ole esim. taloudellisesti valmistautunut tähän ja vaikka Specsaversille olenkin huomenna menossa, niin oletan että loppusumma huitelee silti jossakin 200-300 euron välillä. 
No, sitten maanantaina tuli sähköpostia isäinnöitsijältä koirasta ja sen haukkumisesta ja että asialle pitäisi tehdä jotain. Alkuvuodesta tästä sanottiin, ja mielestäni tilanne rauhoittui silloin aika hyvin, mutta nyt Jedi on sitten taas aloittanut yksin haukkumisen. Tästäkin tuli stressattua hurjasti (ja edelleen) koska mulla on hurja työputki tulossa, ei haluta muuttaa eikä todellakaan lopettaa koiraa. Yhteistuumin päädyttiin sitten tiettyyn ratkaisuun sekä postissa pitäisi pian tulla haukunestolaite, jonka tilasin. Mä en varsinaisesti usko laitteen toimivuuteen, mutta pakkohan se on kokeilla.
Sitten eilen töitä aloittaessani sain siskolta viestiä, että hän oli jäänyt auton alle. Toki tajusin, että kyse ei ole mistään teho-osastokeissistä, koska sisko itse käytti puhelinta, mutta kyllä siinä pieni shokki iski, koska sisko ei itsekään vielä siinä vaiheessa tiennyt vahinkoja, koska ei ollut päässyt vielä röntgeniin. Onneksi tästä selvittiin vain säikähdyksellä, sisko on ihan ehjä (tai niin ehjä kun tommosen jälkeen voi olla, ei siis murtumia tms.) Mutta järkyttäähän tommonen silti omaa mieltä aika paljon, kun ajattelee, että toisen päälle on ajanut auto ja ihan mitä tahansa olisi voinut käydä...
Että jos tää loppuviikko ois vaikka vähäsen parempi!

EDIT: torstaina illalla ne soitti mulle Specsaversiltä, että optikko on sairastunut ja näöntarkastuksen aika siirtyy maanantaille... voihan nenä!

2 kommenttia:

  1. oho kaikenlaista.... Onneksi siskollesi ei käynyt mitään pahempaaa!! Tsemppiä kovasti :) Kyllä ne asiat järjestyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, onneksi ei! Ja kyllähän ne järjestyy, aina vaan kaikki tuppaa tulemaan samaan aikaan!

      Poista