29.8.2016

New In Cosmetics

Tein jokunen aika sitten taas tilauksen Cocopandalle ja ajattelin tuttuun tapaan hieman esitellä, mitä kaikkea sieltä tulikaan tilattua! Osa tuotteista ei ole vielä päässyt testiin ja käyttöön, mutta jos siellä ruudun toisella puolella joku turhautuu, kun useasti esittelen tuotteita, joita en ole vielä käyttänyt, niin aikomus olis kyllä loppuvuodesta tehdä sellainen jättimäinen yhteenkoontipostaus, jossa esittelen lemppareita tehdyistä kosmetiikkatilauksista ym. :) 

IMG_9516 IMG_9511 IMG_9518 IMG_9520 
1. Sehän nyt on selvä, että meikäläisen arkimeikkirutiineihin on aivan turha yrittää mahduttaa minkäännäköistä contour-touhua, mutta tilasin Beauty UK:n Ultimate Contour Paleten puhtaasti kokeilunhalusta ja mielenkiinnosta, kun hinta ei tosiaan kovin korkea ollut. Ja aina silloin tällöin on kiva meikata niin sanotusti pitkän kaavan mukaan esim. juhliin, jolloin tämä on varmasti kiva lisä. Tai ihan arkenakin, jos löytyy inspiraatiota, aikaa ja intoa vähän leikkiä. 

2. Real Techniquesin Sculpting Brushin ostin puolestaan nimenomaan edellisen kohdan takia, vaikka en ole täysin varma, onko se sataprosenttisesti oikeanlainen harja tuohon käyttöön, mutta vaikutti kuitenkin kuvailun (ja hinnan) perusteella parhaalta vaihtoehdolta.

3. Mä tiedän, mulla on ruskean sävyisiä luomivärejä entuudestaan varmaankin about sata, mutta ongelmana on, että ne oikeat sävyt on kaikki eri paleteissa joista muutama on vielä sen verran isokokoinenkin, ettei niitä viitsi kantaa mukana mihinkään. Joten luonnollisesti tarvin hyvän perussetin ruskeita/rusehtavia luomivärejä kompaktiin kokoon pakattuna ja tää W7 Cosmeticsin Naughty Nine Eyeshadowsin paletti sävyssä Arabian Nights on lähestulkoon täydellinen (mustaa ei ole, joten siitä syystä etuliite lähes).

4. Mulla on jo entuudestaan yksi NYXin Soft Matte huulipuna, ja tästä syystä halusin sitten toisenkin. Tämä uusi puna on sävyä Amsterdam, mutta ehkä hieman harmikseni puna osoittautui sävyltään aavistuksen verran liian pinkiksi ja "kovaksi" kuin tuotetta tilatessani kuvan perusteella olin olettanut. Ei kuitenkaan liikaa, joten tämä jää kyllä käyttöön (toisin kuin se vähän aikaa sitten Livboxista saamani Maybellinen mattapuna, se osoittautui aivan liian pinkiksi), tosin väristä tulee mieleen raikas ja kuulas kevät/kesäpäivä, joten ei ehkä vuodenaikaan sopivin väri tämä, hahah.

5. Heh, sitten lisää luomiväriä... NYXin Baked Eye Shadow sävyssä Ghetto Gold huokutteli, ja klikkasin sitten ostoskoriin. Tätä voi käyttää sekä kuivana, että kosteana. Pigmentistä en tiedä, koska en ole vielä kokeillut (jännästi kulta ei välttämättä ole ensimmäinen vaihtoehto kevyeeseen arkimeikkiin) mutta uskoisin tämän olevan hyvä, ainakin jos perustaa luottonsa aiempiin kokemuksiin kyseisen merkin tuotteista!

6. Beauty UK:n Blush & Brush poskipunapaletti oli siinä mielessä pettymys, että vaikka sävy No. 4 Rustic Peach sinällään on juuri hakemani sävy, tuli täytenä yllärinä, että tuote on kovin glitterinen (ei näy kuvasta erityisesti) ja no, ei sinällään yllätä, että mukana tullut harja täysi susi. Ja koska tällä hetkellä käytössä oleva aurinkopuuterini on jonkin verran glitterinen, tätä ei voi todellakaan käyttää samaan aikaan, muuten on puolet naamasta yhtä hehkuvaa glittermössöä :D Mutta joo, eiköhän tällekin käyttöä löydy aina toisinaan!

7. Ja sitten vielä vähän siveltimiä. Mulla on tähän saakka ollut käytössä vain kaksi kunnollista silmämeikkisivellintä ja ajattelin vähän päivittää varastoa uuteen uskoon. Eco Toolsin Eye Enhancing Duossa on kaksi sivellintä, joissa kumpaisessakin on kaksi päätä. Koska en ole mikään meikkitaitelija, en luonnollisestikaan muista mikä siveltimen pää nyt on juuri mihinkin tarkoitukseen, mutta eiköhän käytön myötä vastaus selviä! Sen mä tiedän, että yksi noista on rajaussivellin! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti