6.8.2016

Wien Photo Diary

Täällä vihdoinkin! Kotiuduttiin tänään aamulla yhden ylimääräisen yön jälkeen, lento lähti nimittäin ukkosmyrskyn takia reilusti myöhässä Wienistä ja missaattiin meidän jatkolento, joten jouduttiin jäämään yöksi Riikaan, sillä ensimmäinen lento Suomeen lähti vasta tänään aamulla. Luonnollisestikin tää tilanne aiheutti hieman ylimääräisiä sydämentykytyksiä, mutta lentoyhtiö hoiti kyllä kaiken tosi malliikkaasti ja loppujen lopuksi meidän ei tarvinut stresstata mistään.

Hieman epäonnisesta paluusta huolimatta meidän reissu oli tosi onnistunut! Wien oli todella kaunis kaupunki ja tuntui, että vähän joka nurkassa on jotain nähtävää. Sää oli mitä parhain, jopa liiankin hyvä ottaen huomioon että käveltiin jokaisena päivänä aikamoisia matkoja ja uupumus iski nopeammin, kun lämmintä oli se 25-30 astetta. Ympäri kaupunkia oli kuitenkin ripoteltu täysin ilmaisia vesipisteitä, joista sai täytettyä vesipullonsa, mikä oli ihan huippujuttu. Vessat tosin olivat maksullisia...
Viiden päivänä aikana ehdittiin käydä läpi tärkeimmät nähtävyydet, syödä hyvää ruokaa, käydä muutamaan otteeseen piknikillä, shoppailla ja no, kävellä todella paljon :D Meidän huoneisto sijaitsi mahdottoman hyvällä paikalla ja oli muutenkin tosi näppärä, lisäksi ruokakauppa sijaitsi noin sadan metrin päässä, joten aamu- ja iltapalan sai näppärästi sieltä. 
Oltiin koko aika Wienissä, vaikka alkuperäinen suunnitelma oli käydä jossakin muuallakin. Viisi päivää (tai lähinnä neljä ja puoli, koska perjantaina lähdettiin iltapäivästä lentokentälle) on kuitenkin aika lyhyt aika ja myös budjetti tuli vastaan, koska junaliput ovat aika kalliita jos niitä ei osta reilusti ennakkoon, joten jätettiin se välistä, mikä tietenkin ohuesti harmittaa, mutta mieluummin tuonne menee uudemman kerran ja kiertää Itävaltaa ihan rauhassa sitten!

Tarkoituksena on kirjoittaa meidän reissusta tarkemmin joku toinen päivä, mutta ajattelin näin ensi alkuun tulla jakamaan muutamia kuvia - näitä nimittäin riittää! 

IMG_8491 IMG_8661 IMG_8461 IMG_8559 IMG_8743 IMG_8574 IMG_8688 IMG_8611 IMG_8484 IMG_8531 IMG_8719 IMG_8472 IMG_8711 IMG_8813 IMG_8790 IMG_8772 IMG_8677 
Takana on siis ihana reissu, josta tosin muistona on suhteellisen kivuliaat rakkulat molemmissa kantapäissä, mutta oli se kyllä niiden arvoista! Materiaalia mulla riittää vielä useampaan postaukseen, joten Wien -juttuja pääsette lukemaan vielä ensi viikolla lisää! Olettaen että saan joskus käsiteltyä loputkin kuvat, hahah. Tässä kuitenkin vähän esimakua! :)

2 kommenttia:

  1. Teidän reissu kuulostaa hyvälle, ihanan näköistä kuvien perusteella =) Täytyypä joskus itsekkin käydä. Mutta eka tj12 MALTA :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se oli tosiaan hyvä ja siellä oli aika mahtavan näköistä :) Todellakin suosittelen matkaamaan sinne, jos ikinä tilaisuus kohdalle sattuu! Toivottavasti teidän Maltan reissu onnistuu hyvin! :)

      Poista