15.8.2016

Kynttilähamstraajan tunnustukset

IMG_9133 IMG_9080 IMG_9136 IMG_9092 IMG_9127 neuletakki Forever 21 / toppi ja farkut H&M / kengät Adidas


Missä välissä elokuu ehti puoleen väliin saakka?! Justhan oli elokuun ensimmäinen päivä ja me seikkailtiin Wienissä! Mulla loma loppui virallisesti lauantaina, mutta oon vielä nämä pari päivää vapaalla ja keskiviikkona sitten töihin. Loma on ollut tosi kiva, mutta on se ihan kiva palata takaisin töihinkin. Syksy tulee kuitenkin oletettavasti olemaan töiden puolesta hektisempi, mutta ainakaan tässä vaiheessa se ei huoleta! 

Tunnustan aloittaneeni kynttilöiden hamstraamisen jo nyt. Eikse ole hyvä olla ajoissa? Etenkin, jos on samanlainen kynttilänpolttaja kuin minä! Haaveilen reissusta Ikeaan nyt syksyllä, nimenomaan hamstraamaan niitä kynttilöitä... ja ehkä samalla muutakin :D Koko kesässä en ole polttanut ainuttakaan kynttilää, mutta voi kuulkaa sitä autuutta kun viikonloppuna oli viileämpi keli ja pääsin sytyttämään ensimmäisen tuoksukynttilän! Onko siellä muita kynttilähulluja?
Nyt mä jatkan viimeisten vapaiden viettoa äitini luona ja vähän ajan päästä korkataan Pretty Little Liarsin kuudes tuotantokausi, joka oli ostos Tuurin reissulta. Jotenkin niin huvittavaa, että seuraan kaikista seuraamistani sarjoista nimenomaan tuota sarjaa äitini kanssa :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti