30.8.2016

Yellow

IMG_9576 yellow IMG_9595 IMG_9580 IMG_9540 neulepaita H&M / shortsit New Loook / laukku Seppälä / kengät New Look

Kävin eilen optikolla näöntarkastuksessa ja valkkaamassa uudet kehykset silmälaseihin - harmikseni niitä tosin joutuu odottelemaan vielä kahdesta kolmeen viikkoon ja piilareita täytyy käyttää koko ajan paitsi nukkuessa (jos siis haluaa nähdä jotain), voi mun silmäraukat! Hintaa laseille ei onneksi tullut kovinkaan paljon, selvisin nimittäin 150 eurolla! Mutta tästä aiheesta ajattelin höpötellä hieman enemmän sitten kun ne uudet rillit on mun nenällä :)
Myöskin uusi kolmen viikon työvuorolista starttasi eilen ja *rumpujen pärinää* mulla on sinä aikana yhteensä 128,50 työtuntia, että ihan kauheasti ei tarvitse miettiä, mihin aikansa käyttää :D Vaikka se kuulostaakin aika hirvittävältä määrältä, niin kyllä tässä saa silti olla iloinen, että niitä töitä oikeasti on ja riittää, mikä ei ole ihan itsestäänselvyys monellekaan ikäiselleni tai vanhemmallekaan tyypille. Ja lokakuussa lompakko kyllä kiittää! Syy, miksi mulla noin paljon tunteja on, johtuu siitä että aiemmin mainitsemani Fafa's aukeaa vihdoin ja viimein tänne Lahteen nykyisen työpaikkani rinnalle. Eli ensi viikosta lähtien meikäläinen on duunissa kahdessa eri ravintolassa, vaikka toki työnantajia on vain yksi. Äiti on onneksi luvannut ottaa Jedin hoitoon reiluksi viikoksi, joten mun ei tarvi pitkien päivien jälkeen enää huolehtia siitä, mikä on meille molemmille hyvä - Jedi saa huomiota ja pitkiä kävelylenkkejä äidin luona eikä tarvitse odottaa kotona, että milloin minä tulen kotiin. Ja mä saan puolestaan rojahtaa saman tien sohvalle makaamaan.

Että joo, tekemistä tulee riittämään! Toivottavasti siitä huolimatta ehdin ja jaksan tulla rustailemaan teille tänne postauksia ja kuulumisia ja voin nyt jo itse asiassa vihjaista, että reilun viikon sisään olisi tulossa mm. uusi arvonta! :) Palaillaan huomenissa elokuun leffapäiväkirjan merkeissä!

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia susta, varsinkin toi kolmas, oot tosi kaunis! Ja mitä, tuleeko Fafa's Lahteen!! Täytyy mennä heti testaamaan kun tuun seuraavan kerran porukoille käymään :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ♥ Ja tulee se! Rautatienkadulle aukee :) tuu ihmees testaamaan, ne pitat on ihan sikahyviä :)

      Poista