13.7.2016

Hot summer days

IMG_7537 IMG_7557 IMG_7574 IMG_7542 IMG_7551 toppi Forever 21 / hame Cubus / tennarit Converse / reppu H&M

Tästä viikosta tuli tosiaan hurjasti rennompi, kun työpaikka on remontissa ja muutama työvuoro peruuntui. Tässä on chillailtu kotona ja eilen sekä tänään olen käynyt mustikassakin! Tosin vaan pikaisesti keräämässä muutamaan piirakkaan mustikat, sillä marjastajatoverini ei ollut yhtä innokas pusikossa kyykkijä... miten moinen homma, kuten mustikoiden poiminta, voi olla niin rentouttavaa ja jollakin tapaa palkitsevaa, vaikka mä en edes pidä mustikoista? :D Toinen juttu, mitä on tullut puuhattua, on Netflixin tuijottaminen, Saatoin kuitenkin aloittaa Gilmoren tyttöjen katsominen ja oon vähän kummallisella tavalla ihan koukussa, koko sarja on jotenkin niin sympaattinen etten kestä!
Huomisesta tulee kiva päivä, kun äiti tulee kyläilemään pikkukoirien kanssa ja illemmalla myös poikaystävän äiti tulee kylään. Eli käytännössä tää tarkoittaa, että olen tänään leiponut noin puolet päivästä ja huomenna saan tekosyyn tehdä vähän spessumpaa ruokaa! Mutta nyt mie ajattelin selata vähän Zalandon sivuja, mulla olisi pari juttua mille olisi tarvetta vaatekaappiin, joten joskos sieltä löytyisi!

PS. Otsikko on ehkä vähän harhaanjohtava, mitään superhelteisiä päiviä tässä ei varsinaisesti ole kyllä ollut. Eilen oli taas päivä sarjassamme sataa ja paistaa vuoronperään, ei oikein tiennyt miten ulkoilmaan tulisi varustautua. Tänään on ollut onneksi pikkusen parempi sää! Toisaalta nää kuvatkin on puolisentoista viikkoa sitten otettu, joten menköön!

2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, oot tosi kaunis! <3

  http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos hurjasti ♡ kuvista kiitos kuuluu äitilleni :)

   Poista