2.7.2016

Rennosti

IMG_6956 IMG_7037 IMG_7220 IMG_7443 IMG_6467 IMG_7222 IMG_7513 IMG_7217 IMG_7228 IMG_7510 
Heti juhannusviikonlopun jälkeen mulla on toinen viikonloppuvapaa, ja mitä teen? Oon taas täällä äitini luona kököttämässä :D Mulla ois ollut useampikin vaihtoehto tälle viikonlopulle, ois ollut illanistujaismeininkiä Helsingissä tai sitten ois voinu hengailla kavereiden kanssa kotosalla, mutta tuli vaan fiilis, että haluan tulla tänne, olemaan rauhassa. Ja se tuleekin varmasti ihan tarpeeseen, koska mun heinäkuusta on näillä näkymin tulossa aika hektinen ja tekemisentäyteinen. Mutta välillä sitä vaan tulee fiilis, että haluaa ottaa pesäeroa oikeastaan ihan kaikkeen ja tuumailla asioita omassa rauhassa, ilman pakollisia velvoitteita. Koska poikaystävän kanssa tuli vietettyä kesäkuu aika tiiviisti yhdessä tekee ihan hyvää olla vähän erillään ja muistaa toista höpsöillä viesteillä sen sijaan. Uskon, että kaikelle on aikansa ja paikkansa tässä maailmassa ja omassa elämässä, ja tasapaino löytyy, kun muistaa ja uskaltaa kuunnella itseään, omia tuntemuksia ja fiiliksiä. Ja toteuttaa ne. Ja musta tuntuu, että mä tarvin tätä, hiljaisuutta ja omaa seuraa, tällä hetkellä just eniten. Kerätä energiaa ja voimaantua. Joten vaikka kaiken kivan ja sosiaalisen toiminnan väliin jättäminen tietyllä tapaa harmittaakin, tiedän että se kaikki odottaa tulevaisuudessa sitten sellaisena päivänä, kun jaksan aidosti innostua ja olla mukana. 

2 kommenttia:

 1. Joskus on hyvä kerätä energiaa ja olla itsekseen. Sitten jaksaa paljon paremmin olla sosiaalisempi ja nauttia niistä hetkistä täysillä. :)

  Hei ja pakko sanoa, että otat kyllä tosi kauniita kuvia! ♥ Löysin sun blogin ihan äskettäin ja vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta. Jään seuraileen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä justiin! :)
   Ja kiitos hurjasti, mukavaa että jäät seuraamaan ❤ Aina yhtä ihanaa saada uusi seuraaja! :)

   Poista