1.7.2016

Ripped

IMG_7321 IMG_7377 IMG_7330 IMG_7396 IMG_7382 IMG_7361 pitsineuletakki Forever 21 / toppi Gina Tricot / farkut Second hand & diy / tennarit H&M

Mä olen jo todella pitkään halunnut ihan överi kulutetut (risat) farkut, mutta sopivia ei ole oikein tullut eteen ja toisekseen musta tuntuu vähän hölmöltä maksaa vaatteesta, joka on käytännössä varsinainen riekale, useita kymmeniä euroja. Sain kesän alussa äitiltä farkut, joihin leikkasin ensin aukinaiset polvet, mutta päätin sitten lopulta leikkata vähän enemmän. Tarkoitus oli myös valkaista näitä, mutta se projekti on vähän kesken, sillä mulla oli kotona niin vähän kloriittia, ettei siitä ollut oikein mihinkään :D Sain lähinnä kummallisia laikkuja aikaiseksi. En myöskään jaksanut käydä nyhväämään noiden leikkuureunojen kanssa, luulen että pari kertaa kun käyvät pesukoneessa alkaa kulumapintaa ja ns. hapsua muodostumaan. Eli nää on vähän working progress, mutta ei se mitää! Malliltaanhan nämä nyt eivät ole se kaikista täydellisin tähän tarkoitukseen - hieman löysempi/suoralahkeisempi olisi ollut parempi, koska mun kintut ei ole kaikista ohuimmat, hahah. Mitä mieltä te olette överikuluneista ja revityistä farkuista?

4 kommenttia:

 1. Näyttää kivoilta :) mun mielestä nää on kivan näköisiä toisilla mutta en itse ole uskaltanut hankkia moisia.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Juu en minäkään uutena hankkisi, kuten mainitsinkin (koska hinnat on usein samassa kun normifarkkujenkin ja miks tavallaan haluisin maksaa saman summan, vaikka kangasta on huomattavasti vähemmän jne.) mutta tämmösenä diy-projektina ihan kiva :) Pitäisi kai tuunailla vaatteita enemmänkin, saisi edullisesti (jos kirppareilta ostaa) persoonallisia ja mieluisia vaatteita jos vaan viitsisi nähdä vaivaa!

   Poista
 2. Ompa sulla upea tyyli ja tuo banneri on aivan ihana<3

  http://inka-allornothing.blogspot.fi
  ps. blogissani meikkiaiheinen arvonta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos hurjasti ♥ Sun blogi vaikutti tosi kivalta! :)

   Poista