30.7.2016

Saturday Chill

IMG_8348 IMG_8340 IMG_8372 IMG_8408 IMG_8362 mekko Glamorous / neuletakki Forever 21 / laukku Gina Tricot / tennarit Converse

Meinas kuulkaa melkein itku tulla, kun tänään hyvästelin miun pikkuisen hauvelin reiluksi viikoksi, kun se lähti äitini luo hoitoon matkamme vuoksi. Se oli yhdessä vaiheessa melko useinkin äidilläni ainakin viikon kuussa, mutta etenkin tämän vuoden aikana se on ollut kanssani koko ajan muutamia poikkeuksia lukuunottamatta koko ajan, ja erossa oleminen tuntuu oudolta. Mutta eiköhän se tästä, huomenna menen vielä töihin ja su-ma yönä suunnataan jo lentokentälle, joten en ehdi hirveästi ikävöidä koirani perään. Toivottavasti ainakaan, koska se on hyvissä käsissä :)
Niin ja tässä niitä kuvia uuden tukan kanssa! Tosin nämä ovat ehkä huonoimmat kuvat ikinä siihen, koska oma tukkani meni kosteahkossa ilmassa hieman kiharalle ja pidennykset luonnollisesti eivät, joten lopputulos on mitä on... mutta kyllä mä silti vaan tykkään tästä ♥ Mutta nyt jos mä jatkaisin tätä lauantai-iltaa parilla jaksolla Gilmoren tyttöjä! Kuinka siistiä, että uusia jaksoja ilmestyy vielä tämän vuoden puolella, eli kun tässä lähiaikoina saan sarjan katsottua (oon onneksi vasta 4.tuotantokaudessa) niin ei tarvi kauaa odotella kun pääsee taas Stars Hollowin maisemiin ja symppiksien roolihahmojen kuulumisiin :)

4 kommenttia:

 1. Ihana tukka sulla! :) Ja tää sun blogi vaikuttaa tosi suloiselta, jään seurailemaan! :)

  Unihiekkaa hiuksissa

  VastaaPoista
 2. Vitsit sulla on taas niin älyttömän kiva asu :) Tuo mekko on aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! ♥ mekko on parin vuoden takainen joululahja siskolta ja anastanut kyllä paikkansa vaatekaapissa :)

   Poista