26.7.2016

Superstars

adidas superstar 1 adidas superstar adidas superstar 3 adidas superstar 2 mekko H&M / kengät Adidas / laukku Gina Tricot

Huh, meikämimmi meinaa olla aika väsähtänyt! Mulla oli tänään vapaapäivä ja on tullut puuhasteltua sen verran paljon kaikkea tässä ihanassa helteisessä säässä, että kieltämättä tässä vaiheessa päivää meinaa jo hieman tuntua. Heti aamupäivästä käväisin hoitamassa muutamia asioita ja voin muuten kertoa, että rintsikoiden sovittaminen tämmösellä säällä selän ollessa jo valmiiksi hikisen tahmea ilman sitä pukukopissa tapahtuvaa showta, saa kyllä ihan uudenlaisen merkitysen :D Mä tosin marssin suoraa päätä tuttuun ja turvalliseen Seppälään, josta olen toistaiseksi löytänyt itselleni mieluisimmat rintsikat tähänkin saakka, mutta oli varmuuden vuoksi pakko testata ennen kassalle marssimista. Noh, se siitä asiasta. 
Päivällä väsäsinkin sitten aika hiton hyvää kanasalaattia ja pakattiin kamat kasaan ja marssittiin Pikkuveskulle piknikille ja lähinnä todistamaan kaikenikäisten (kuitenkin lähinnä ala- ja yläasteikäisten lasten) pokemonmetsästystä. Voin ilokseni kertoa, etten ole edelleenkään hairahtanut kyseiseen peliin. 
Illalla me sitten käväistiin leffassa katsomassa se Tarzanin legendasta kertova pätkä, joka oli kyllä ihan viihdyttävä ja ok, muttei yltänyt mihinkään aplodeihin ja ylistyssanoihin saakka. Tarkemmin mää analysoin (jepjep, varsinaista analyysia on aina luvassa!) seuraavassa leffapäiväkirjassa, jota tosin saatte odotella vielä kuukauden verran... 
Joka tapauksessa hurjan kiva vapaapäivä takanapäin ja sietikin olla, koska se oli tämän viikon ainoa sellainen. Nyt mulla on sellainen olo että juon ainakin litran vettä, nappaan päänsärkylääkkeen (oon juonu siideriä ja limsaa tänään, mutta ilmeisesti vettä en tarpeeksi) ja yritän jaksaa näpytellä tai ainakin luonnostella muutamia postauksia valmiiksi! En ota siis tietokonetta reissuun mukaan, joten ajattelin ajastaa muutaman postauksen siksi ajaksi, niin ei ihan kuole tämä touhu täällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti