11.3.2015

In grey

IMG_1259 IMG_1264 IMG_1266 IMG_1262
neuletakki H&M / pusero Primark / hame H&M / sukkahousut Forever21 / tennarit Line Collection / laukku Seppälä / aurinkolasit H&M

Tennarit ja aurinkolasit, ihanaa kevät!! Tätä on hyvä hehkuttaa nyt, ja sitten kohta tuolla taas sataa räntää. Toivottavasti ei. Olen lähdössä melkein koko ensi viikoksi perheeni luo Kouvolaan ja tämä vuodenaika ei varsinaisesti luo sellaista helppoa pakkaamisilmapiiriä. Jos otan mukaan vain tennarit, niin lunta tulee saletisti se kymmenen senttiä heti samana iltana. Eli pitää vissiin vaan rehellisesti sen enempää arpomatta pakata mukaan ainakin kahdet kengät ja puolet vaatekaapin sisällöstä. Sanomattakin varmaan selvää, että kuulun ihmisiin, jotka ei usko sääennustuksiin tippaakaan :D

Eli se olis kuulkaas kolme työvuoroa jäljellä ja sen jälkeen näillä näkymin vajaan kuukauden mittainen vapaa! (Mitä sen jälkeen on vielä sen verran epävarmaa, etten uskalla julkisesti mitään huudella.) Tuona aikana olis tarkoitus saada mm. tuo reuhka kuntoon, sillä vaikka koko muu kroppa tuntuu olevan ihan finaalissa, niin hiukset ja kulmakarvat kasvaa ihan ennätysvauhtia (kiva juurikasvu) et voiskohan joku valaista mikä juttu tää on? Ei sillä että haittais tosin! Paitsi ehkä kulmakarvojen osalta, niiden nyppiminen on ärsyttävää. 

Mutta hei, mitä mieltä neuletakista? Mietin kolmeen kertaan hankinko tätä, mutta loppujen lopuksi kymmenen prosentin alennus ja ilmaiset toimituskulut sai mut tilaamaan tämän :)

3 kommenttia:

  1. Wolaaa kohta sulla aukeaa uusi sivu elämässä !:) Tuo neuletakki on tosi kiva, sopii sulle hyvin ja on oikein hyvä näillä säillä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, toivottavasti se olisi jännä ja iloinen luku :) Ja kiitos :)

      Poista