19.3.2015

Satunnaisuuksia

Nämä viisi päivää työttömänä on kyllä menneet uskomattoman nopeasti, tekemistä on riittänyt niin kovasti ettei tässä kyllä ole joutanut juuri lepäämään :D Onneksi tätä jatkuu vielä ainakin ensi viikon ajan, ja katsotaan sitten mitä tapahtuu! Varon sanomasta mitään liikaa ennen kuin kaikki on virallista, koska olen kantapään kautta oppinut ettei kannata nuolaista ennen kuin tipahtaa. Mikä tahansa on mahdollista - niin hyvässä kuin pahassakin. Joka tapauksessa syvään aion huokaista vasta, kun lopputili on turvallisesti tililläni (pitäisi olla huomenna, mutta mulla on aika vahvat epäilykset asian suhteen...) Joka tapauksessa vasta sen jälkeen ajattelin kertoa fiiliksiä tarkemmin tai epätarkemmin, joka tapauksessa jollakin tavalla!
Mutta tässä nyt olis kymmenen kuvan satunnaisräpsyjä näiltä menneiltä viideltä päivältä:
IMG_1311 IMG_1416 IMG_1324 IMG_1445 IMG_1630 IMG_1452 IMG_1326 IMG_1672 IMG_1496 IMG_1610

Paljon koirien kanssa puuhastelua (ja allergiaoireita...), sukulaisten tapaamista sekä ulkoilua. Viikonlopulle on myöskin kaiken näköistä kivaa suunnitteilla ja vaikka jokin aika sitten kirjoitinkin viikonloppujen merkityksettömyydestä itselleni, niin on tää nyt aika hienoa - mulla on eka kokonaan vapaa viikonloppu sitten tammikuun! Sitä sietääkin vähän juhlistaa :)

4 kommenttia:

 1. Blogisi vaikuttaa tosi symppikseltä :3 Paljon kivoja ja suloisia kuvia!

  VastaaPoista
 2. Kivan 'rauhallinen' blogi sulla, tulee jotenkin tyyni olo itselle :) Aivan sulosia koiria teillä ♥ ja tuo sisustuskuva näyttää epäreilun kivalta! Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Koirat ja sisustuskuva ovat siskon, joten pointsit niistä menee kyllä suoraan sille :D tai no ehkä puoliksi minulle kun olen kerran kuvat ottanut, heh! :P

   Poista