23.3.2015

Täydellinen viikonloppu

Vaikka tässä alkaa olla jo maanantaikin ohi, ajattelin tulla vähän hehkuttamaan mun viikonloppua kun en aiemmin ehtinyt. Täysin rehellisesti täytyy sanoa, etten muista koska viimeks mulla olis ollut näin ihana ja rentouttava viikonloppu! Ohjelmaa mahtui tosiaan paljon, ja sen takia en aiemmin koneelle kerennytkään (tämä päivä on mennyt siivotessa...) En ole edes ehtinyt masentua tuosta kamalasta säästä, kun olen ollut niin fiiliksissä viikonlopusta ja parista muustakin jutusta, sillä vihdoin ja viimein alkaa näyttää siltä että hommat etenee johonkin suuntaan :) 

IMG_1872 IMG_1888 IMG_1882 IMG_1891 IMG_1880 IMG_1921

Launtaina kävin shoppailureissulla Karismassa parhaan ystäväni kanssa ja löysin parilla kympillä kauan metsästämäni kevättakin. En tiedä, onko tuo loppujen lopuksi se mitä hain, mutta onpahan takki joka tapauksessa! Eikä tuossa mitään vikaa suinkaan ole :)
Illalla käytiin poikaystävän kanssa Amarillossa syömässä (tuo ruoka oli niiiiin hyvää!) jonka jälkeen hiippailtiin leffaan katsomaan Disneyn Cinderella. Oikein kiva ja soma prinsessasatu, mutta jotenkin vähän pliisu. Ainoa hahmo jossa oli vähän ytyä oli mielestäni Helena Bonham Carterin esittämä haltijakummi. Ollaan ensi kuussa menossa katsomaan In to the Woods, joskohan se olisi vähän parempi.
Eilinen meni kirjaimellisesti Public Cornerissa istuessa. Meillä oli niin hauskaa ja tekemistä sekä puhumista riitti, joten vajaat kahdeksan tuntia siellä meni. En ole uskaltanut vilkaista tilille vielä :D

Tää mimmi alkaa kaikesta siivoamisesta olla niin puhkipoikki, että taidan viettää loppuillan suhteellisen turvallisessa vaaka-asennossa. Sain tänään pari pakettia leffoja, joten niistä vois korkata jonkun! Joka tapauksessa ihanaa viikkoa, vaikka sää kuulemma aika hanurista tulee olemaan!

2 kommenttia:

 1. Mäkin mietin sitä Into the Woodsin katsomista! Tuli traileri leffassa ja se vaikutti kiinnostavalta. En kyllä yleensä katso elokuvissa tuollaisia fantasiaseikkailuita, mutta ehkä vois tehdä poikkeuksen. Kerro sinä ensin, onko se katsomisen arvoinen (:

  - GF

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin toivon että olis koska siinä on aika loistavia näyttelijöitä! Mutta palaan asiaan kun on käyty tsekkaamassa :)

   Poista