15.3.2015

Ihania ihmisiä ja kosmetiikkaostoksia

Tässä on kohta vuorokausi oltu työttömänä ja tunti tunnilta olo kohenee ja voimavarat palautuu. Pari päivää tässä nyt ajattelin ottaa ihan rennosti ja katsotaan sen jälkeen, josko saan jotain aikaiseksi. Tarkoitus on myös kirjoittaa vähän jotain enemmän viime aikaisista fiiliksistä, oivalluksista ja ajatuksista, mutta tämän postauksen ajattelin omistaa jo otsikossakin esille tulleille kahdelle asialle: ihanille ihmisille ja viime aikaisille kosmetiikkaostoksille. Kuulostaa asioilta, joilla ei mitään suoraa yhteyttä toisiinsa, paitsi että nyt on!

IMG_1287

Minulla oli tosiaan eilen viimeinen päivä töissä ja eräs ihana vakioasiakkaamme toimitti kaikille meille työntekijöille pussukat, jotka sisältivät yläpuolella olevat tuotteet. Siis apua miten ihana ja pyyteetön huomionosoitus! Vielä en ole ehtinyt noista mitään testailemaan, mutta olettaisin, että tulen tykkäämään!

IMG_1289 IMG_1290 IMG_1294

Mulla on jo aika kauan ollut pari meikkipussukkaa käytössä ja pesuista huolimatta ne alkavat olla aika ruokottomassa kunnossa. Bongasin H&M:ltä tuon söpösti kuvioidun meikkilaukun ja klikkasin sen ostoskorin kautta kotiin!

Päätin, että työrupeaman jälkeen rupean kiinnittämään erityisesti huomiota kasvojen ihon puhdistukseen ja hoitoon sekä hiustenhoitoon. Shampoota lukuunottamatta kaikki on tilattu Pretty.fi verkkokaupasta. Argan oil elixiriä on jo testattu ja on kyllä mainio tuote! Rosmariinishampoon bongasin puolestaan Stockmannilta. Rosmariiniöljyä olen varmaan jo puolen vuoden ajan lisännyt shampoisiin ja hoitoaineisiini ja itse olen ainakin jotain tehoa havainnut. 

Sekä kosmetiikka- että hiustuotelemppareista on tarkoitus tehdä postaukset myöhemmin keväällä/kesällä, mutta tuon ihanan läksiäislahjan innoittama halusin tulla vilauttamaan muitakin viimeaikaisia ostoksia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti