2.3.2015

Kevät tule jo!

IMG_0903 IMG_0907 IMG_0909
neule Bershka / beanie, mekko, sukkahousut ja kengät H&M

Ei varmaan tartte edes kysyä kuinka moni odottaa jo malttamattomana kevään saapumista? Tämän hetkinen loska/räntä/vesi/lumi -kombo ei sitten iske ei yhtään nimimerkillä koiraa saa olla pesemässä koko ajan ja vaatteet kastuu. Ja niin paljon kuin rakastankin näitä haalimiani paksuja neuleita ja neuletakkeja, niin olisi se kivempi päästä käyttämään jo jotain kevyempää settiä. Mie myös odotan innolla että tulis semmoset kelit, että lenkkeily oikeasti inspiroisi ja olenpa miettinyt hankkivani pyöränkin, että pääsis kruisailemaan katujen kuivuessa!
Olen tässä nyt viikon päivät ollut epämääräisen nuhainen ja viluinen ja välillä meinaa kurkkuunkin koskea, mutta ei vaan tuu kipeeksi. Mikä nyt ei sinällään ole negatiivinen asia :D Vähän kyllä luulen että parin viikon päästä kun työt loppuu niin meikäläinen on jossain tyyliin keuhkokuumeessa, koska tunnolliset työntekijäthän tunnetusti sairastaa lomalla (tai siis omalla kohdallani "lomalla")... toivotaan ettei niin käy!

Minä ajattelin nyt ottaa kuuman suihkun ja sen jälkeen käydä lukemattomien blogien kimppuun (joita on ihan mahdoton määrä koska en viikonloppuna ollut koneella ollenkaan) ja tehä sitten parit mozzarellaleivät ja avata Netflixin :) ellen sitten satu nukahtamaan....
Mahtavaa tätä viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti