27.3.2015

Friyay

Viikko on hurahtanut jotenkin tosi nopeasti, huh! Siitäkin huolimatta ettei ole tarvinut töissä käydä. Ainoastaan keskiviikko-iltapäivänä tulin vähän sellainen olo, että mitäs nyt, mutta muuten tekemistä on kyllä riittänyt. Mulla olisi vielä kaksi viikkoa tätä ns. vapaata ja sitten jatkuu työt! Kävin nimittäin tiistaina kirjoittelemassa työsopparia uuteen, ensi kuussa avattavaan Siipiravintolaan, joka tulee entisen työpaikkani tilalle. Olen aika innoissani, uudet kuviot ja haasteet odottavat! :)

IMG_1314 IMG_2032 IMG_2030 IMG_2092 IMG_2106 IMG_2081 IMG_2040 IMG_1931

(Suurin osa kuvista eiliseltä kyläilyreissulta siskon luona.) Tänään kävin ensimmäistä kertaa ikinä fysioterapeutilla pari kuukautta jatkuneiden lähes jatkuvien selkä-, hartia- ja pääkipujen takia. Paikat olikin tosi jumissa ja fysioterapeutin suosituksesta menen ensi viikolla uudestaan. 
Kohta otan Jedin kanssa suunnaksi rautatieaseman, sillä suunnataan viikonlopuksi kotiin Lahteen. Suunnitelmat ovat hieman auki, mutta ainakin tämä ilta menee tuota Sons of Anarchyn viimeistä tuotantokautta katsoessa. Aloitettiin se jo tiistaina ennen tätä Kouvola-visiittiniä ja täytyy kyllä sanoa etten muista milloin viimeksi olisin nähnyt missään niin paljon ihmisten listimistä. Sarja oli pari ensimmäistä tuotantokautta todella hyvä, mutta mielestäni huonontunut aina kausi kaudelta. Tai ehkä se johtuu siitä, että se myös rankentuu kausi kaudelta ja menee aina vain kauemmaksi inhimillisyydestä.

Ensi viikolla ajattelin vihdoin ja viimein startata suunnittelemani elämäntapa parannus -kauden, mutta siitä kirjoittelen hieman lisää viikonloppuna. :)

2 kommenttia:

  1. Haastan sut The liebster award-haasteeseen, jonka tarkotuksena on antaa näkyvyyttä alle 1000 lukijan blogille. Ohjeet löydät blogistani!
    -a

    VastaaPoista