31.3.2015

Tiistain valitusvirsi

IMG_2115 IMG_2120 IMG_2114
mekko Primark / neuletakki New Yorker / kengät New Look / koru H&M

Mikä siinä aina onkin, että nämä niin sanotut huonot päivät osuu ihan aina alkuviikkoon? Voisin kirjoittaa tähän saman palopuheen tosta säästä jonka jo lenkillä mutisin Jedille. Lisäksi mun atopia on lähteny ihan kunnolla lapasesta, olo on koko ajan vaan sellainen että haluaisin kylpeä öljyssä. Kävin aamulla lääkärissä ja apteekista pitäisi hakea uusia voiteita, jotka toivon mukaan auttaa. Antihistamiinia olen popsinut enemmän kuin tuoteselosteessa suositellaan, mutta kun naama muistuttaa aamuisin enemmän Quasimodoa kuin omaa niin alkaa konstit olla vähissä. Ainoa hyvä puoli on, että voin kärsiä tästä hiljaa itsekseni neljän seinän sisällä eikä tarvitse mennä töihin.
Niin ja mainitsinko jo, että käveleminen ja kyykistyminen on yhtä tuskaa? Taisi eilinen treeni mennä perille. Ja sehän on ilman muuta hyvä asia, mutta nämä jälkiseuraukset ei niinkään...

Voisinko vielä valittaa jostain? Taidan suosiolla jättää tämän valitusvirren tähän ja etsiä inspiraatiota loppuviikon pääsiäiskokkailuja ja -leipomuksia varten ja lähteä sitten keskustaan treffaamaan kaveria! (naama punaisena ja turvonneena...)

4 kommenttia:

 1. Sulla on ihana tyyli ja aivan ihana blogi! Sait lukijan :)

  http://more-than-we.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Voi kun oot sievä!

  Aurinkoisempia päiviä sun loppuviikkoon! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana sinä, kommenttisi on aina piristäviä <3

   Poista