1.4.2016

April

Sattuneista syistä, eli siis kipeänä olemisestani, johtuen, mulla ei ole mitään uutta materiaalia julkaistavaksi, joten ajattelin julkaista nämä kansiossa odotelleet julkaisemattomat kuvat Ruotsista. Viikko sitten saavuin sinne - tuntuu, että siitä olisi vasta muutama päivä. Minne tämä aika katoaa? Kolme viimeistä päivää ainakin jonnekin sängyn ja sohvan välimaastoon... 

IMG_2901 IMG_2622 IMG_3078 IMG_3004 IMG_2568 IMG_3108 IMG_2960 IMG_2911 IMG_2729 IMG_3117 IMG_3098 IMG_2857 IMG_3118

Koko reissu oli kokonaisuudessaan tosi onnistunut, toki maanantai meni vähän harakoille, kun tulin kipeäksi. Maanantaina oli myös koko reissun hienoin sää, siitä en nyt päässyt nauttimaan :D Mitään vinkkejähän mulla ei ole teille jaettavaksi, hengattiin suurimmaksi osaksi siellä järkyttävän isossa kartanossa, joka siskoni host-perheelle kuuluu (siskoni ei ole au pairina mutta en tiedä millä muullakaan nimellä heitä pitäisi kutsua :D) ja ison keittiön takia tehtiin ruokaa siellä ja yhtenä iltana haettiin pitsaa lähipitseriasta (joka oli muuten aivan loistavaa, heittämällä parempaa kuin omien lähipitserioiden, joista ei varmaan edes saa tuoretta rucolaa päälle). Keskustassa ei käyty muuta kuin vanhassa kaupungissa pikaisesti sunnuntaina kuvailemassa ja kahvilla ja perjantai-iltana elokuvissa. Täby Centrumia hehkutinkin jo aiemmin, ja sieltä löytyi kaikki mahdollinen, niin ettei muualle tarvinut lähteä ostoksien perässä. 

Oli mukava käydä Ruotsissa ilman, että tarvi koko ajan tarkkailla kelloa ja vahdata, että varmasti ehtii laivaan. Lentäminen kumpaankin suuntaan oli tosi hyvä ratkaisu (vaikka se takaisin lento olikin helvettiä) ja sujui nopeasti sekä mutkattomasti ja multa ei esim. kertaakaan reissun aikana katsottu passia. Ruotsissa liikuttiin pääasiassa siskon käytössä olevalla minillä ja ainoastaan perjantaina käytettiin paikallisjunaa sekä metroa. Niin ja taksia :D Pääsiäisen takia aikataulut olikin hieman erilaiset ja jouduttiin tulemaan osa kotimatkasta taksilla, mutta siitäkin selvittiin alle kahdellakympillä.

Olen näillä näkymin menossa kesällä tuonne hieman pidemmäksi aikaa ja siihen mennessä on kyllä pakko petrata tuon kielen kanssa pikkasen. Inhotti asiakaspalvelutilanteissa, että ymmärsin kyllä melko ongelmitta mitä mulle sanottiin, mutta kieli ja aivot meni ihan solmuun jos piti vastata jotain muuta kuin yhdellä sanalla. Oiskohan se seuraavaksi katottava joku ruotsalainen sarja?

Ihanaa huhtikuuta ja viikonloppua! Mulla tämä perjatai menee vielä kotona lepäillessä, mutta huomenna pääsen vihdoin töihin, jee! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti