30.4.2016

Nude

IMG_4168 IMG_4174 IMG_4172 IMG_4177 takki Bershka / mekko H&M / kengät New Look

Huhtikuun viimeistä viedään! Huhtikuu oli ainakin itselleni vähän sellainen plaah-kuukausi, joten toukokuu on enemmän kuin tervetullut! Ja, kuukausi meikäläisen ensimmäiseen osaan kesälomasta! Meillä on onneksi niin pieni työyhteisö, että lomat sai käytännössä mihin kohtaan halusi, eikä koko lomaa tarvitse lomailla kerralla, niinpä omani ovat toukokuun lopusta melkein kesäkuun puoliväliin ja toinen puolisko sitten elokuun alussa. Koska Suomen kesä on arvaamaton, niin tolla tavalla luulis niiden hyvien säiden osuvan edes jompaan kumpaan pätkään, mieluusti tietysti molempiin!
Lisäksi haluaisin tässä pitää pienen muistopuheen edesmenneelle kahvinkeittimelleni. Olit niin kaunis. En tiedä onko tervettä kiintyä keittiön pienlaitteeseen noin kovasti, mutta oikeasti se oli sellainen asia, mistä pystyin olemaan melkein ylpeä! Tosin pannu oli muotoiltu äärimmäisen epäkäytännöllisesti... ei hätää, mulla on jo uusi keitin, mutta ulkoisilta ominaisuuksiltaan se ei täytä vanhan paikkaa :( Pystyn ehkä silti jatkamaan elämää. Ehkä.
Mie toivotan teille äärimmäisen hauskaa vappua, vaikka ainakin täällä Lahdessa sää on mahdollisimman epävappumainen ja omalla kohdallani tää ei eroa normaalista viikonlopusta millään tavalla. Toivotaan, että huomenna vappusää suosisi pikkaisen enemmän! Huomenna blogissani käynnistyy myöskin blogihistoriani ihka ensimmäinen arvonta, eli tulkaahan kurkkimaan jos sellainen kiinnostaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti