7.4.2016

Minun kotini: makuuhuone

Tulipa eilen siivottua ja ajattelinpa samalla räpsiä kuvat meidän makuuhuoneesta, joka ei huom. koskaan normaalisti ole näin siisti :D Meillä tosiaan on pyykkinaru keskellä huonetta (enkä viitsinyt ottaa sitä kuvauksen ajaksi pois, koska koneessa oli pyykit pyörimässä) ja siinä roikkuu aika usein vaatteita tai pyyhkeitä/petivaatteita kuivumassa, ja se luo semmosta vähän sekalaista ilmettä, samoin kun lattialla lojuvat vaatteet... mutta oikeastaan kumpikaan meistä ei vietä kauheasti makkarissa aikaa nukkumista lukuunottamatta, joten se ei sinänsä haittaa. 

IMG_3243 IMG_3245

Mä olen tavallaan jakanut huoneen kahtia - ensimmäinen kuva on otettu makuuhuoneen ovelta ja vasemmalle puolelle jää nuo toisessa kuvassa näkyvät kaapistot. Etualalla on usein pyykkiteline tuon kirjahyllyn edessä (jos joku miettii kuinka paljon kaksi ihmistä tarvii pyykinkuivaustilaa niin paljon) ja kaapistojen edessä on tilaa pukeutua. 

IMG_3232 IMG_3229 IMG_3235 IMG_3236 IMG_3239 IMG_3248 IMG_3242 IMG_3230 IMG_3238

Lempiasioita makuuhuoneessa on ehdottomasti tuo mustavalkoinen norsu-juliste (se on itse asiassa lemppareimpia asioita koko kämpässä), kukallinen seinä ja tuo hyvältä ystävältä ostettu valkoinen lipasto, joka toimii tv-tasona. Muualla kämpässä meillä on parketti, mutta makuuhuoneeseen on syystä tai toisesta jätetty tuo muovimatto, mikä vähän harmittaa ja olenkin peittänyt sen aika hienosti noilla matoilla :D Sängyn vieressä oleva pieni lipasto on naapurilta ja vaaterekki puolestaan siskolta. Sänkykin on itse asiassa ostettu samaiselta ystävältä ja toinen kirjahylly on äidiltä, eli tasan tuo ruskea korkea kirjahylly on omia peruja, hahah. Puoliksi kuollut huonekasvikin on siskon, ei taida saada sitä enää takaisin...
Ei mikään sisustuksellinen hienous siis, mutta tykkään sen tilavuudesta ja valoisuudesta sekä kaappitilaa on runsaasti, kaikki ominaisuudet puuttui edellisen kämpän makkarista, joten siinä mielessä tää on aikalailla unelma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti